- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Kızlar bir sorum olacak...
Sevgilinizin eski sevgilisi ilişkileri biteli 5 yıl olmasına rağmen ''Ben sözleniyorum bayramda memlekete geldiğimde ailemle tanıştıracağım millet laf etmeyi çok sever birşey falan söylerler diye benden duy istedim'' diye yazsa nasıl yorumlarsınız bu mesajı ne tepki verirsiniz?
kızın yaptığı hiçbişeye tepki vermem
erkek arkadaşımın verdiği cevap yada hiç cevap vermemesi beni bağlar
Erkek arkadaşım hayırlı uğurlu olsun demiş sadece insan niye böyle bir mesaj atarki ben anlamadım kurtulamıyorum kızdan bir türlü
Erkek arkadaşım hayırlı uğurlu olsun demiş sadece insan niye böyle bir mesaj atarki ben anlamadım kurtulamıyorum kızdan bir türlü
yani eski sevgilisiylemi nişanlanıyor?...öyleyse bırak gitsin, giderse elindir gitmezse senin..sanırım eski sevgilisi dediğin kişiyi hala seviyor hemde evliliği isteyecek kadar..sen onun için bir meşgaleymişsin..yüzüne bile söylemeye değer bulmamış seni mesajla bildiriyor..bu demektirki bu,sen hiç birşeysin o herşey..Kızlar bir sorum olacak...
Sevgilinizin eski sevgilisi ilişkileri biteli 5 yıl olmasına rağmen ''Ben sözleniyorum bayramda memlekete geldiğimde ailemle tanıştıracağım millet laf etmeyi çok sever birşey falan söylerler diye benden duy istedim'' diye yazsa nasıl yorumlarsınız bu mesajı ne tepki verirsiniz?
resmen sevgiline ayak yapmış. gerçekten nişanlansa bile bak ben nişanlanıyorum halen aklında ben varsam kaçırma beni demiş. dön bana demeye getirmiş. ya da sadece nispet yapmış bilemiyeceğim. erkek arkadaşın güzel cevap vermiş kutlarım.
numarasını değiştirsin erkek arkadaşın, kurtulmak istesin çokta kolay kurtulur. erkek arkadaşın pek rahat demek ki onu rahatsız etmiyor
Numara değiştirmek çözüm olmazmış bulmk isteyen yine bulurmuş onun umrunda değilmiş ben abartıyormuşum sevgilimi boşuna suçluyormuşum
Bana da böyle geldi ama neymiş niyeti öyle değilmiş kötü ayrılmamışlar küs değilmişler duygusal bakmamak gerekiyormuş bu karşındaki insana verdiği değeri gösterirmiş ayrılık aşamasına geldik
bulamaz... bulsa da tersler, çok sert konuşur olur biter. erkek arkadaşın gereksiz bir cevap vermiş o kıza.
ve abartmıyorsun baştan verme ipleri eline. senin başında böyle birşey olsaydı o böyle düşünmezdi.
sen sevgilini daha iyi tanırsın, ona göre davran.
2 yıldır çıkıyoruz biz daha öncede bu kız yüzünden ayrılmıştım ben hassasım bu konuda ve geçen sene de bayramda geldiğinde sevgilime görüşelim falan dedi erkek arkadaşım görüşmek istemiyorum sevgilimle sorun olsun istemiyorum rahatsız etme yazmıştı. Çıksın istiyorum artık hayatımızdan tamamen bende empati kurmasını istedim ama benim yaptığım birşey yok ki diyo anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?