• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumunuzu bekliyorum

alaraberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
176
0
46
İstanbul
dün sabah kızımın bacaklarında ve kalçalarında kabarcıklar çıktı. 2 saat sonra kendiliğinden gitti.eşimle dün acile gittik alerjiktir dedi.bugün yine çıktı yarın çocuk hastanesine getireceğim.1 haftadırda gözü akıyor doktora getirdim damla verdi yinede geçmedi.sabahlarıda akan tek gözü şişiyor.arkadaşlar böyle durumla karşılaşan veya bilgisi olanlar lütfen yorum yaparmısınız.

bebeğiniz kaç aylık yada yaşındamı bilmiyorum ama,

vücundaki kabarcıklar muhtemelen alerjik olabilir yinede dr. göstermelisin..

benim kızımında gözünde akma vardı dr. göz damarlarından biri tıkalı demiş ve burnunun kenarından gözüne doğru hergün masaj yapmamı istemişti

damlada verdi hergün masajını yaptım damlamızıda kullandık çok şükür kısa bir sürede geçti...

belki sizinkide böyle birşey olabilir yinede dr. götürün yeniden derim ..

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım çocugunuz kaç aylık yada kaç yaşında vucudundaki kırmızı lekeler alerjik olabilir mutlaka bir doktora götürün doktorlar alerji testi bile yaparlar sonuçta çocugunuzun belki yedigi,içtigi yada bulundugu ortamdaki bir maddeye karşı alerjisi olabilir tekrardan geçmiş olsun

bebeğiniz kaç aylık yada yaşındamı bilmiyorum ama,

vücundaki kabarcıklar muhtemelen alerjik olabilir yinede dr. göstermelisin..

benim kızımında gözünde akma vardı dr. göz damarlarından biri tıkalı demiş ve burnunun kenarından gözüne doğru hergün masaj yapmamı istemişti

damlada verdi hergün masajını yaptım damlamızıda kullandık çok şükür kısa bir sürede geçti...

belki sizinkide böyle birşey olabilir yinede dr. götürün yeniden derim ..

çok geçmiş olsun

allah razı olsun yorumlarınız için.kızım 3 yaşında.9 gündür gözü akıyor.doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi.göz damlası olarak fucithalmic,soğuk algınlığı içinde peditus verdi.ilaçlardanmı diye düşündüm çünkü ilacı içirdikten 1,2 gün sonra burnunun üstünde 2 kırmızı leke çıktı bende ilacı vermeyi 5 gün oldu bırakalı.

Sadece bacaklarındaysa alerji olurmu bilmiyorum ? bişey ısırmış olmasın ??
Arkadaşım benimkide oldu geçenlerde konu açmıştım ama büyük ihtimalle bize yumurta dokundu

Sadece bacaklarındaysa alerji olurmu bilmiyorum ? bişey ısırmış olmasın ??
Arkadaşım benimkide oldu geçenlerde konu açmıştım ama büyük ihtimalle bize yumurta dokundu

evet sadece bacaklarında ve kalça kısmında.birşey ısırmış olamaz çünkü öyle olsa bizide ısırırdı.dünde, bugünde sabah aynı şey oldu. kabarık döküntüler sabah çıktı öğlene doğru kayboldular akşam üstü yine çıktı.peki sizin kaç gün devam etti.doktora gittinizmi.bende peditus kullanmıştım.

Eviniz soğuk mu ?
Bu kabarcıklar,kızınızı giydirirken mi çıktı,yani çıplakken ?

evet sadece bacaklarında ve kalça kısmında.birşey ısırmış olamaz çünkü öyle olsa bizide ısırırdı.dünde, bugünde sabah aynı şey oldu. kabarık döküntüler sabah çıktı öğlene doğru kayboldular akşam üstü yine çıktı.peki sizin kaç gün devam etti.doktora gittinizmi.bende peditus kullanmıştım.

Büyük ihtimalle ilaca verilen bir alerjik reaksiyon olabilir.

yada yediği herhangi bir meyve yumurta v.s. anlık karaciger enzimlerini yükseltmiş olabilir.

cocugunuza cips kızartma tarzı şeyler yedirdinizmi bu süreçte ?

gözü kesinlikle çok uzman bir doktora gösterin derim göz yaşı damarları ile ilgili olabilir.Yada aleji göz nezlesi olabilir birde cocugunuzun diyabetine baktırın.

geçmiş olsun panik yapmayın böyle büyüyorlar maalesef ömrümüzden ömür çalarak yaramazlar.:5::5::5:

allah razı olsun yorumlarınız için.kızım 3 yaşında.9 gündür gözü akıyor.doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi.göz damlası olarak fucithalmic,soğuk algınlığı içinde peditus verdi.ilaçlardanmı diye düşündüm çünkü ilacı içirdikten 1,2 gün sonra burnunun üstünde 2 kırmızı leke çıktı bende ilacı vermeyi 5 gün oldu bırakalı.

belki ilacın yan etkisi falan olabilir ilacı kestikten sonra kabarcıklar devam ettimi çıkmaya şayet öyle ise ilaçlardan değildir..

son günlerde yedirdiğin şeylere dikkat et bence mutlaka biri dokunuyodur bebeğine...

mutlaka götür dr ne diyecek çok geçmiş olsun..

belki ilacın yan etkisi falan olabilir ilacı kestikten sonra kabarcıklar devam ettimi çıkmaya şayet öyle ise ilaçlardan değildir..

son günlerde yedirdiğin şeylere dikkat et bence mutlaka biri dokunuyodur bebeğine...

mutlaka götür dr ne diyecek çok geçmiş olsun..

ilacı kestim ama hala devam ediyor

Back
X