- Konu Sahibi Cristalgirl
-
canım sakademibu ilkkez duydum sevgilim yılan burcumu oldu simdi:18: bende kovamı oldumSonunda buda oldu ya artık ne diyelim :)) Kim derdi ki yerinde duramayan bir yörünge kayacak ve hepimizin burcu bir günde
değişecek...
Evet kızlar yeni bir burç eklendi ve hemen hemen hepimizin yıllardır sahiplendiği burç yerini başka bir burca bıraktı
işte yeni burç takvimi :
Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat
Kova: 16 Şubat-11 Mart
Balık: 11 Mart-18 Nisan
Koç: 18 Nisan-13 Mayıs
Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran
İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos
Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül
Başak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasım-29 Kasım
Yay: 17 Aralık-20 Ocak
Yılan: 29 Kasım-17 Aralık
Hadi herkese hayırlı uğurlu olsun
canım sakademibu ilkkez duydum sevgilim yılan burcumu oldu simdi:18:
ben gene aslanım
zeynep turan diyor ki; "Doğduğumuz yılı ve ayı baza alıyoruz. Doğduğumuz yıl ve ay değişemeyeceğine göre sorun yok!"
yok canım gerçek.Gökbilimciler dünya yörüngesinde olacak değişiklikleri hesaba katmamışlar.Dünyanın yörüngesi kaymış ve hepimizin burcu değişti
Allah allah canım hayırlısı olsun sevgilim yılan burcu oldu
Ayy şoka girdim bu gerçek mi şimdiBenim sevgilimde yılan olduu yılaan
Hayırlı mı şerli mi olacak görücezözelliklerini merakla bekleyeceğim.. yay burcuydu çapkındı odundu pat küt konuşurdu Yılan burcu tek umudum noolur uslu bişey olsun yaa Tabi yılan ismi çok iç açıcı değil ama
yılan ismine bakarsak canım sanki sessiz sakin hedefe usulca gider gibişaka şaka bakalım özellikleride çıkar yarın paylaşırız
ben ikizlerdim canım yaa ne kadar özelliklerim uyuşmasa da laf arasında ne güzel övünüyordum çift kadınım diyeşimdi boğa oldum :18: doğum tarihi değişmiyorda canım burç takvimi değişti.mecburen burçlar oynadı
ciddi mi? onaylanmamıştır bence daha :/ zeynep turanın söylediği doğru geliyor bana ama yörüngeler değiştiyse etkileri olabilir yine de..
ayrıca boğa kadınına asil derler diye duymuştum :)
Bakalım canım neler olacak:18:
yaaa gerçek miiii birden kanım ısındı boğaya hehehe tamamdır ben kabul ettim onayladım
buneee ciddimi bende kova olmuşum balıktım
sen sabitsin canım ne kadar kararlı doğmuşsun keşke bende sabit olsaydım 26 yıl sahiplendiğim yavrucak ikizler gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?