Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biliyorum daha detayli bilgi istiyorum canımVideo yapıp koymanız gerekiyo.
Orası video sitesi sonuçta. Blog siteleri size daha uygun gibi geldi.
evet baktim ama ben biraz takintiliyim en ince detayina kadar ogrenmem gerek tsklerBununla ilgili kanallara bakarak fikir edinebilirsin
tamam canim cok tskler birde birsey sormak istiyorum bu rekram falan veriliyormus bunlarla bilgili bir bilgin varmiÖnce oturum açıyorsun hesabın varda yoksa youtuba da kaydol yazıo ekranda gerekenleri yap kayıt olduktan sonra oturum açılıyor sonra ekranın sol köşesinde kanalım yazıo veya youtube sekmesine tıklıyon 3 çizgi üstüste. Neyse kanalıma tıklayınca anlarsın orda kanal aç isim işte reklam falam adımları takip et.
Kanalı açarken orda reklam seçenekleri de var görürsün ayrıca para birimi ve hesap numaranı da eklemelisin. Bence videolu açıklamalı izle arama motoruna yaz.tamam canim cok tskler birde birsey sormak istiyorum bu rekram falan veriliyormus bunlarla bilgili bir bilgin varmi
İlgi çekici ama göz yormayan, insanların kendi evlerinde kendi odalarında uygulamak isteyecegi, nereden satın aldıgınızı merak edecekleri aksesuarlarla bezeli bi arka plan,arkadaslar merhaba tesettur uzerine youtube kanali acmak istiyorum aranizda bilen yapan varsa bilgi verirmisiniz neler yapmam gerekiyo ne lazim lütfen yardimlarinizi bekliyorum tşkler
ooo bilgiler icin tskler bu para yatirnak lazim dedin nasil nereye ne kadarİlgi çekici ama göz yormayan, insanların kendi evlerinde kendi odalarında uygulamak isteyecegi, nereden satın aldıgınızı merak edecekleri aksesuarlarla bezeli bi arka plan,
Kamera, görüntü kalitesi, açı, ışık,
Popüler youtuber ların usluplarını taklit edeyim derken komik duruma düşmemek (mesela bana şu elbiseyi nereden aldıgımla ilgili çok soru gönderdiniz diye konuya giriyosanız ama önceki videolarınızı hepi topu 50 kişi izlemişse ve altında öyle bi yorum yapılmamışsa bu skandalda ve eziklikte bi zirvedir, kendi kendinize gelin güvey olmussunuz gibi)
Azim, sabır, kararlılık
Bütçe (çooook önemli, para yatırmadan para kazanabileceginiz bi iş değil tesettür de olsa moda kanalı sahibi olmak)
Yeterli alt yapıya sahip oldugunuzdan emin olmadan bu işe girişmemek vs. vs.
Güleryüz, kamerayla göz kontagını kaybetmemek, kadrajdan cıkmamak, karsılıklı konusurmus gibi dingin, duru, tane tane iletisim kurmak
Haters gonna hate sogukkanlılıgına sahip olmak
Sizi destekleyen ve genis tanıdıklara yayabilecek eş dosttan oluşan kemik kitle
İlk aklıma gelenler bunlar. Onun dısında youtube kanalı asmak en fazla 5 dakikalık iş.
Youtube'a degil herhalde!ooo bilgiler icin tskler bu para yatirnak lazim dedin nasil nereye ne kadar
hiiimmm tamam canim onlar kolay sikinti yok cok tskler kizlar gercekten cok yardimci oldunuzYoutube'a degil herhalde!
Mesela iyi bir kamera, isik, arka fon, onlarca sal gibi...
anladim onlar kolay sikinti yok benim icin tskler canımYoutube belli bir takipci sayisina ulastiltan sonra hesabinizi onayliyor. Banka kartinizin numarasini falan veriyorsunuz.
Diger sosyal aglardaki feno hesaplarla da iletisim kurarak arttirabilirsiniz takipci sayinizi.
Bende egitim ile ilgili sayfa hazirligi icerisindeyim.
Ancak ekipman önemli.
Kamera, ışık, ses kayit vs..
Bunlar olmazsa hic bir sey.. önüne gelen kanal aciyor.