Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende youtube dan öğrendim ve 2 yıldır cok az dışardan kiyafet alıyorum kumas alip kendi zevkime gore dikiyorum dikis makinan varsa baslamanin tam zamani
Damla Toral var youtubeda. Genç bir kadin. Birkaç yıldır kendi diktiklerini paylaşıyor. Hem de oyle kagitlarla kalip cikararak degil. Kendi kıyafetleri uzerinden yapıyor. Abiyeden, mayoya, monttan, plaj çantasına kadar aklınıza gelen gelmeyen her seyi dikti. Sonra sıfırdan bir dikiş eğitimi serisine basladi. Kendisi de kendi kendine ogrenmis ustelik. Bence ondan cok sey öğrenirsiniz .
Bende youtube dan öğrendim ve 2 yıldır cok az dışardan kiyafet alıyorum kumas alip kendi zevkime gore dikiyorum dikis makinan varsa baslamanin tam zamani
Kesinlikle eger ben yaparim diyorsan hic bekleme al hem ekonomik anlamdada Cok katkisi olur hem istedigin boy model zevkine gore yapip giymek sahane birsey