Youtube yasaklandı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
Türkiye twitter yasağını konuşurken, Suriye ilgili tapelerin sızmasının ardından video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi.

Alınan karar az önce 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi.

Yasaklama kararı, gün içinde operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacak.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26097022.asp
 
Yakında açık site kalmayacak:KK14: Girmek isteyenler varsa google crome zenmate indirsin
 
Son düzenleme:
Şimdi son dakika olarak gördüm haber kanalında..
Söyleyecek birşey bulamıyorum artık :KK19::KK19::KK19:
 
Son düzenleme:
Küfür edicem şimdi banlanırım diye bişey demiyorum..Yeterince açık değil mi o ses kayıtlarının gerçek olduğu? Öyle olmasa neden engelliyorlar bizim haklarımızı? Hala nasıl savunuyosunuz şunları nasıl???
 
Aferin aferin tescilleyin tüm suçlarınızı. Arkadaş hala bunlara oy veren adamın aklından şüphe ederim.
Youtube' u kapatsanız ne olacak kimse hesap sormaz mı sanıyorsunuz?Eger bu Ses kayitlarinin kaniti degil ise neyin kaniti? Dogru olmiyan birsey icin neden orayi burayi yasaklasinlar. Umarim buda halen AKP ye oy vermek isteyenlere kapak olur.
 
Bir kac saat once yeni ses kayitlarini dinliyordum simdi siteye erisilmiyor tv ye bir baktim son dakika kapatilmis
Yaziklar olsun yaaaa engel geldikce kayitlarin dogruluguna bir kez daha inandim zaten suphem yoktu da boylece garatilediler....
Iyice koseye sıkistilar cember daraldikca ne yapacaklarini sasirdilar ana nafile cirpindikca duvara carpiyorkar
ÖZGÜR TÜRKİYE(!!!!!!)
 
:KK14::KK14::KK14:
$Bjvf2FeIQAATnAw.jpg
 
İnterneti toptan kapatında kurutulun bari, gazatelerde sakıncalı bence, onu da okumasın mesela bu millet netten:KK37::KK37::KK37:
 
Son düzenleme:
o kadar korkuyorlar ki foyalari ortaya cikacak diye ne yapacaklarini sasirmislar.
yakinda interneti kapatirlar hatta tum ulkede elektrigi keserler.
ama korkunun ecele faydasi yok.
hersey ortaya cikacak.
 
Facebook da kapatılsın. Kuzey Kore gibi olalım. Kadınlara sadece 18 tür saç modeline izin veriyorlarmış. Erkekler de saçını Kim Yeong gibi kestirmek zorundaymış. Bize de ya Emine/ ya hayrünnisa ya da Sümeyye modeli seçeneğini tanırlar. Ne güzel işte çok düşünmeye gerek kalmaz. Zaten düşünen insanlar istenmiyor nasılsa.
 
Ne yapacaklarını şaşırdılar artık interneti komple kapatında kurtulun bari.Milleti ayakta uyutmaya devam etmek için kapatın her şeyi..Millet uyanmasın derin uykusundan
 
youtube girmek isteyenler... Google'da Free Proxy Sites yazmak ya da alanında en bilinen sitelerden olan hidemyass.com veya vtunnel.com'a girerek de bu sitelere erişebilirsiniz.
 
Arkadaşlar giremeyenler varsa hem twitter hem youtube crome zenmate indirip ayarlarını londra yapın internet bankacılığı kullanırken programı kapatın yada sadece bu sitelere girerken açık tutun programı on/off düğmesi var bakın aşağıda açıp kapatmak çok basit:KK14:
$dsjfsýo.png
 
X