Yozgat yada Kırşehirde Kadın Doğumcu Arıyorum

gulumgulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.393
3
106
Kırşehir
Merhaba Arkadaşlar. Bulunduğum yere en yakın iller Yozgat ve Kırşehir. Bu iki ilde iyi kadın doğumcular varmı? Tüp bebekle hamile kaldım. O yüzden korkularım var. Düzgün bir doktor arıyorum..

Merhaba Arkadaşlar. Bulunduğum yere en yakın iller Yozgat ve Kırşehir. Bu iki ilde iyi kadın doğumcular varmı? Tüp bebekle hamile kaldım. O yüzden korkularım var. Düzgün bir doktor arıyorum..

canım yozgatta şifa hastanesinde hatice tevrizci var benim doktorum 20 gün önce doğum yaptım doktorum diye demiyoum ama mükemmel ötesi bir doktor tavsiye ederim sana..

canım yozgatta şifa hastanesinde hatice tevrizci var benim doktorum 20 gün önce doğum yaptım doktorum diye demiyoum ama mükemmel ötesi bir doktor tavsiye ederim sana..

Teşekkür ederim canım cevabın için. İlk ona gittim bana neden geldin çok erken dedi. Çok şaşırdım. Kafam çok karıştı canım.

merhabalar, bende şifa hastanesinde hatice hanıma gidiyorum ve memnunum.

Merhaba canım. Bende üniversite hastanesindeki Emel hanıma gidiyorum artık. Hatice Hanımdan daha fazla ilgi gösterdiğini düşünüyorum.
İnşallah hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz. Kaç aylık canım seninki. Benimki daha 7haftalık.

çatımın darlığından dolayı sezeryan oldum canım... hatice hanımdan yana aklında hiç soru işareti kalmasın onun hakkında takıldığın birşeyler olursa sorabilirsin bana

Anladım canım. Ne güzel bebeğin kucağında şimdi.Darsısı bizlere inşallahh..Bugünlerde çok zorlanıyorum ben.

Merhaba canım. Bende üniversite hastanesindeki Emel hanıma gidiyorum artık. Hatice Hanımdan daha fazla ilgi gösterdiğini düşünüyorum.
İnşallah hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz. Kaç aylık canım seninki. Benimki daha 7haftalık.

hayırlısı olsun inşallah. ben 27. haftadayım. siz yozgattamı oturuyorsunuz.

Back
X