guınaydın benım gunlugum yok canım sımdı farkettım desem kkda gunlugu:Ç)onceden fark etseydım kesın bdne tutardım.kızımı nasıl gordun bende resım yukluycektım bgun
günlüğün hayırlı olsun cnm umarım hedefine en kısa zamanda ve sağlıcakla kavuşursun tekrar geri almamak şartı ile tabi :)
hayırlı olsun canım...
kızlaaar öyle çok mutlu oldumki hoşgeldiniz iyiki geldiniz. ne yalan söyleyim beklemiyordum. canlarım yaa hoşgeldiniz tekrar.
eee takiptekiler çok kızar rejimi daha sıkı tutacağım artık.
maicim ard arda istediğim kadar yazarım artık :))
ayy aman ne kadarda içine oturmuş benim tontişimin...
yaz canım istediğin kadar bundan sonra kimseye karışmıcam yönetim kızsın da görün..
nasıl gidiyo canım dün fire vermişin herhalde...
neyse cumaya toparla saçını çekmiyim..
sevgili günlük bugun 9a geliyordu uyandım. normalde 9-10 arası kahvaltı, 11-12 arası ara öğün, 13-14arasıda öğlen yemem gerekiyordu. ama sevgili oğluşumun gönlünü yapamadığım için saat10u geçiyordu ve ben ne birşey yiyebildim nede birşey hazırladım. babamız 11i geçerek geldi. o oğluşla ilgilendi bende tost yaptım. bildiğin ufak tortlardan olmadı. şu fırında satılan çavdar ekmeklerinin 2 dilimiyle yapılmış bir tost oldu. gerçi birazını eşimle paylaştım ama yinede hakkını vermek gerek. çay domates salatalık ve zeytin şaşmaz menüm herzamanki gibi. eee saat malum olunca ara öğünü atladık. öğlende yemek yapmadım. madem bir öğün sebze yemem gerekiyordu akşam yarım bıraktığım patlıcan salatasını yaptım yanında 2 normal dilim çavdar ekmeği 2 kaşık yoğurt yedim. 1lt suyum bitmek üzere. kociş inat etti 5te yürüyüşe çıkcaz. bu soğuktamı evet bu soğukta inşallah hasta olmayız. yeşil çay için bir çare buldum demlikte demliyorum içine 1 yk elma kurusu katıyorum tadıda kokusu güzelleşiyor. rahat rahat tüketiyorum
bugün yine metabolizma hızlandırıcı çay yaptım. ama bu sefer daha az ölçüde. geçen sefer 3 gün içmek zorunda kaldım. şimdi günlük yapacağım. 1.5lt suyla yaptım. bence geçen hafta sporsuz kilo vermeme yardımcı olan oydu. bakalım görelim. perşembe diyetisyen günü cuma yarışma günü. hem gruptakilerle yarışta olmak hem diyetisyene rapor vermek hepsi ayrı bir heyecan. hemde motivasyonu çok etkiliyor. heleki burayı açtıktan sonra. sanki yediğim içtiğim tek tek izleniyor gibi. karantinada gibiyim. güzel yani. bayrama 89la gitcem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?