Yst'nin Diyet Günlüğü

sabah aç karnıma limonlu su
kahvaltısa 1kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim ekmek
ara 1 incir
öğlen pırasa yemeği, yarım kase yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
ara 3 kaysı, 3ceviz
akşam et yemeği yapmam gerek ama kararsızım. yanında salata ve yarım kase yoğurt olacak. yemeğine göre 2 dilimde ekmek hakkım var.
son aramda ise probiyotik yoğurt
bugünki yeşil çayımı içtim. birazdanda yürüyüş yada lesli. 1 lt suyu bitirdim. kaldı 1lt

selam günlüüüük
oğluşum bütün gece ağlayıp durdu saçma sapan bir uyku uyudum. sanırım dün spor yaparken başımı üşüttüm. başımda çok ağrıyordu. sabaha karşı hem oğlum hem başım rahatladı. saat 11e kadar uyumuşum. eşim kahvaltıya uyandırdı.
sersemlikle ilacımı içmeyi unuttum. limonlu suyumu içmedim. ara öğüne denk geldiği için ara öğünde yapmadım.
kahvaltımda 1kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık yedim.
öğlen 6yk pırasa, salata, yarım kase yoğurt yedim
3 gündür 45dk ve üstü yürüyüş yapıyorum. bugün yağmur var. sanırım yürüyemiyeceğim. bakalım. görüşürüz. dün akşam fırında tavuk patates yaptım. bugün akşamda o var. yada tavuk köfteside olabilir. şimdilik bu kadar görüşürüz. et porsuyonlarım 4 yumurta büyüklüğünde et hakkım var.

sevgili günlük yağmur çamur demedim yollara düştüm yürüdüm. eve geldim duş filan derken merak ettim tartıya çıktım. toktum, ıslaktım, su içmiştim ama tartı yinede oynadı çok mutlu çok heyecanlıyım. biranönce gelsin perşembe

selam sana moral olur mu bılmem am abende hamılelıgımde 32 kılo almıs bırıyım:)suan kızım 21 aylık ve ben hamıelık oncesı kıloma dondum cok sukur.kızım 6 aylık olunca basladım dıkkat etmeye.dıyetısyene gıtmeden yuryus ve dengelı beslenmeye calısarak verdım kıloları.hamılelıgım son gununde 90 kusurle dogum gıttım:)dogumdan hemen sonra 10 kılo gıtmıstı sıslık odem derken benılk hafta 78 e ındım.esas kılo verme 78 le basladı suan 57 kıloyum.tavsıyem su sakın sok dıyet yada hızlı kılo verdıren dıyet yapma.yapacagın tek sey beslenme sekılını degsıtırmen ve bu degısıklıgı omur boyu surdurmen ben suan hala aynı tempoda yıyorum ac kalmıyorum kesınlıkle sok dıyet yapma kendını ac bırakma yedıklerını saglıklı bı sekılde yaaporsan ıstedıgın kadar yersın ac kalamdan kılo verırsın.mesela ornek olsun dıye sana:ben makarnayı cok severım halada yerım ama sole yıyorum hasllıyorum sadece su ıle:)sonr ayogurtla yıyorum ama ole 1 tabak falan degıl yedım mı 2 tabak yerım :)bu sekılde yaaorsam kalorısı oldukca dusuk bı yemek:)bole ornekler ıstersen verebılrıım sana meselaa soguk burgday corbası acayıp tok tutan bı corba gunduzlerı tv ızlerken bıle ogun aralarıdna bıle yıyorum ben:)cok basıt yapımı bugdayı hasla sonra yogurtla karıstır sulandır ustuen nane ye gıtsın ıstedıgın kadar:)zeytınyaglı tum sebzler rahatlıkla yıyorum :)yanı demem su kı yemeklerımı dıyet yapıyorum ıstedıgım olcude abartmadan yıyorum arada kacamaklarımda var tabı :)cıkolata gıbı oda odulum:)

sağol yaptığım diyette öyle aç kalmıyorum. diyetisyen yardımı alıyorum hem motivasyonuma iyi geliyor hemde bazı eksikliklerimi kapatıyor. geldiğin için tşk ederim. oğluşumun uykusu geldi en kısa sürede ziyaret edeceğim seni teşekkür ederim.

neşe maşallah kızın çok tatlıymış. senin günlüğün yok değilmi?

guınaydın benım gunlugum yok canım sımdı farkettım desem kkda gunlugu:Ç)onceden fark etseydım kesın bdne tutardım.kızımı nasıl gordun bende resım yukluycektım bgun

guınaydın benım gunlugum yok canım sımdı farkettım desem kkda gunlugu:Ç)onceden fark etseydım kesın bdne tutardım.kızımı nasıl gordun bende resım yukluycektım bgun

hoşgeldiiiin
adına tıklayınca resim vardı dün kucağında yanlışmı gördüm acaba?? bugün yok allah allah enteresan. neyse burda olduğun için tşk ederim.

merhabaaaaa günlüğüm bugün kaçamak bir tartılma yaptım veee çok güzel bir rakam gördüm. hadi perşembe diyetisyenimi bekleyeyim demi.
bu arada nedenini bilmiyorum ama 3lt suyu bir türlü içemiyorum.
onuda geç bu hafta gaz problemim olduğunu hissettim sanki pompayli şişiriliyormuşum gibi. sanırım üşütüyorum.
dışarı markete gitcem ama dışarda akşam olmuş gibi karanlık canım sıkıldı. soğukturda şimdi sanırım
bugün lesli yapmak zorunda kalacağım. düştüğümden beri lesli yapmıyorum.

kahvaltım: 2-3dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 milföylü poça 2-3 bardak çay
domates ve salatalık

sabah eşimi işe yolculadığım için 5te kalktım sonra geri uyudum. oğluşta uyuyunca 10a kadar uyumuşuz. e onu doyur gönlünü yap filan derken kahvaltı 11e kaldı.o üzden ara öğün yapmadım. 13.30da öğlen yemeği yiyeceğim.
öğlen: teflanda yağsız pişmiş tavuk köftesi, salata, yarım kase yoğurt, belki çok az salatlık turşusu(diyetisyenim suda yıkayıp tüketebileceğimi söyledi. tabii syunu içmiyorum)
arada 3kaysı ve 3 ceviz
henüz 2 bardak su içtim. yeşil çay yok daha. dün yeşil çayımın içine kurutulmuş elma ve 2 tane karanfil koydum. tadıda kokusuda çok güzel olmuştu.

bayramda 2 tane düğünümüz var ve ben çok heyecan yaptım bayrama kadar 89u görsem ne güzel olur oy oyyy. annemi aradım oda çok kiloludur. anne dedim kıyafetlerimi sana bağışlayacağım dedim. ama şimdi değil. oğluma annem bakacak. o zaman onuda diyetisyene götürcem yemesini kontrol edicem spora götürcem. annemi hiç zayıf görmedim. kayseriye geri döndüğünde tanıyamıyacaklar annemi. ayy onun için bile çok heyecanlıyım. 160 civarı annem sanırım. kilosuda en son 135 gibi bişeydi. ay annem benim kızın zaferini kazansın sonra senle çifte bayram yapcaz

günlüğün hayırlı olsun cnm umarım hedefine en kısa zamanda ve sağlıcakla kavuşursun tekrar geri almamak şartı ile tabi :)

sevgili günlük çok kötüyüm. bugün bütün gün eve hapistim ne spor yaptım nede diyetime dikkat edebildim.
birda arkadaşlarımın ziyarteleri beni çok utandırdı. küstüm kendime hemde çok kızdım. neyse hem sana hem onlara kendimi affedirtcem görürsün perşembe güzel bir sonuç alcam inşallah.

bugün burda bitti sanma yarın kocişte kızcak niye spor yapmadın diye. neyse söz ufaklığı uyutuyum spor yapıp güzel bir duş ve rahat bir uyku.
aslında gün içindeki dyetimi harfiyen uyguladım. akşam için yemek yapmayı istemedim. patlıcanları fırıa sürdüm. patlıcan salatası yiyecektim ama patlıcanlar pişmeme kararı alınca bende 1 tae poça yedim birde muz 2 tanede gofret. 1 kasede kfleks.
şimdi bakınca aslında duygusal açlığımı bastırdım. uzun süredir dışarı çıkmıyorum. gezme adına yani. arkadaş eş dost olmayınca bugün havanın durumu yanlız olmam tam depresif bunalım takıldım yani neyse bununla geçmiş olsun. dolaptaki kutudaki baklavalara elimi sürmedim valla. aklıma bile gelmedi hatta. aslında bunları yemez yine salatamı yerdimde. biber çok acıymış. yiyemedim.

neyse bu günlük bahanelerimide sıraladım şimdi içim bulanıyor.

ayy aman ne kadarda içine oturmuş benim tontişimin...
yaz canım istediğin kadar bundan sonra kimseye karışmıcam yönetim kızsın da görün..
nasıl gidiyo canım dün fire vermişin herhalde...
neyse cumaya toparla saçını çekmiyim..

kaptancığım aramızda kalsın 700gr eksideyim. geçen hafta şu elma tarçın vs varya o çayı yapmıştım acep onun etkisimi oldu. bugün yine yapıyorum bakalım ne olcak.
yok canım o manada değil hoşuma giden yazılar filan oluyor. kiloyla falan alakasız kaçıyor paylaşamıyorum onun için. burdan paylaşmak daha uygun diye düşündüm haksızmıyım.

sevgili günlük bugun 9a geliyordu uyandım. normalde 9-10 arası kahvaltı, 11-12 arası ara öğün, 13-14arasıda öğlen yemem gerekiyordu. ama sevgili oğluşumun gönlünü yapamadığım için saat10u geçiyordu ve ben ne birşey yiyebildim nede birşey hazırladım. babamız 11i geçerek geldi. o oğluşla ilgilendi bende tost yaptım. bildiğin ufak tortlardan olmadı. şu fırında satılan çavdar ekmeklerinin 2 dilimiyle yapılmış bir tost oldu. gerçi birazını eşimle paylaştım ama yinede hakkını vermek gerek. çay domates salatalık ve zeytin şaşmaz menüm herzamanki gibi. eee saat malum olunca ara öğünü atladık. öğlende yemek yapmadım. madem bir öğün sebze yemem gerekiyordu akşam yarım bıraktığım patlıcan salatasını yaptım yanında 2 normal dilim çavdar ekmeği 2 kaşık yoğurt yedim. 1lt suyum bitmek üzere. kociş inat etti 5te yürüyüşe çıkcaz. bu soğuktamı evet bu soğukta inşallah hasta olmayız. yeşil çay için bir çare buldum demlikte demliyorum içine 1 yk elma kurusu katıyorum tadıda kokusu güzelleşiyor. rahat rahat tüketiyorum
bugün yine metabolizma hızlandırıcı çay yaptım. ama bu sefer daha az ölçüde. geçen sefer 3 gün içmek zorunda kaldım. şimdi günlük yapacağım. 1.5lt suyla yaptım. bence geçen hafta sporsuz kilo vermeme yardımcı olan oydu. bakalım görelim. perşembe diyetisyen günü cuma yarışma günü. hem gruptakilerle yarışta olmak hem diyetisyene rapor vermek hepsi ayrı bir heyecan. hemde motivasyonu çok etkiliyor. heleki burayı açtıktan sonra. sanki yediğim içtiğim tek tek izleniyor gibi. karantinada gibiyim. güzel yani. bayrama 89la gitcem inşallah.

merhaba canım iyi gidiyorsun maşallah ya metabolizma hızlandırıcı çay ve elma tarçından bahsetmişsin ikisi aynı seymı bıde tarıf verebılır mısın.şimdiden teşekkür ederim cnm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…