ben sonuç alamadım. dondurulmuş 2 embriyom vardı ve özel sebeplerle ancak yıllar sonra gittim transfere. gidince bikaç kan değerine baktıktan sonra hemen başladılar. örneğin kilom da çok fazlaydı verip mi başlasam acaba dedim sen bilirsin oldu. zaten iki embriyom var birini denerim dedim diğerini zayıflarım tekrar denerim. yine sen bilirsin. sonra transfer günü zaten bir embriyon kalitesiz onu diğerinin tutunmasına yardımcı olsun diye yükleyeceğiz. e ben niye bilmiyorum bunları? son anda üstümde önlükle bu iş negatif çıkarsa hiç embriyom kalmayacağını öğrendim. asistan tekrar toplanır yumurta zaten dedi ben neden şimdi söyleniyor diyince. çok kolaydı çünkü tekrar toplansın. zaten amh düşük çeşit çeşit hastalık maddiyat vs.. velhasıl, yüklediler işte sonuç yok. ilk denemeydi. bikaç aya başka yere geçtim "böyle uzun zaman geçince endometriozis hastasında tekrar hsg çekilmeli" dendi. ben de zaten şaşırmıştım yinelememesine hsg yi. sonuç olarak başka bir şey çıktı, o arada birden fazla polipler oluşmuş bende ve nispeten gencecik 2 embriyom böylece polipli rahme boşuna gönderilmiş oldu... yine de özellikle popüler merkezler o kadar dolu ve kusurlu işliyor ki dönüp yine bir noktada negatif olmaya devam ederse ona görünmeye karar vermek zorunda kalabilirim.
konuşmaz pek. soru sorduğunuzda neredeyse rahatsız gibi davranır ve çok hızlı bitsin ister cümleler o yüzden tam sorunuzu da anladığını sanmıyorum ama bu kısmı uzunca anlatacak gücüm yok gerçekten. bunlar dışında iyi bir doktor olduğu da gerçek tabi. Brüksel'e tekrar gidersem hüsamettin beyi düşünürüm. Kibar birisi. bu işte insani ilişkiler de çok önemli. zaten orada belirlenen bir sistemi yürütüyor aynı merkezdeki doktorlar. dolayısıyla fark olarak en azından biraz sempati görebilmek iyi olurdu.