Yugoslavya Göcmenleri Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hemşehrilerim benim babamda piriştineli arnavutlardandır iyiki göçmenim yoksa bu kadar güzel olamazdım:sm_cool:

a.s.a.s.a.s.Mir yemi şükür , yu siyeni . Canım bende arnavutum annemler üsküplü, 55 yıl önce İstanbul a yerleşmişler . Görüşmek dileğiyle , sevgiyle kal :1hug:

Merhaba .. Bizde yugoslavya göçmeniyiz.Novipazar

yeni üye oldum .umarın sürekli görüşücez..

merhaba arkadaşlar bende göçmenim annem babam karatmali den

yeni üye oldum yeni arkadaşlar edinmek istiyorum herkese selammm

a.s.a.s.a.s.Mir yemi şükür , yu siyeni . Canım bende arnavutum annemler üsküplü, 55 yıl önce İstanbul a yerleşmişler . Görüşmek dileğiyle , sevgiyle kal :1hug:

miryen canım yerimseniben cok sevindim yaa bu paylasımlara ne güzel dimi.demek sende arnavutkasın kısss:teytey::teytey::teytey:

bende yugoslavya göçmeni sayılırım babaannemler 1920de türkiyeye gelmişler:)arnavut yörük karışımıyhihoyyyt:teytey:ım amabana sorarsanız arnavutum

kaydirigubbakcemile3kızçeler nerdesiniz kimse yokmu cevap bekliyorumklava::1rolleyes:

Slmlar bende bir göçmen kiziyim.araniza yeni katildim. Annem ve babam yugoslavya - köprülüde doğmuş. 1955 yilinda istanbula yerleşmişler

hoşgeldin aramıza other_love göcmen kızı benim annemlerde karatmanlıdan anlatıklarına göre hakın yerler bizimkilerde 1959 da gelmişler

SEelamm bende yugoslav göçmeniyim has bir boşnağım yaniii :) babamlar 1957 de yugoslavya novipazardan gelmişler...

kakosi boşnak kızları hamarat kızlar bizde boşnağız babanemler dervoviçlerden eskiler bilir çok eskiden gelmeler dedem kırvoşiç kaliç karışıklar babamlar burda doğmuş ama köken orası yanii dobar den kızçeler:teytey::teytey::teytey::dance:

slm ben siteye yeni üye oldum.bende yugoslav göçmeniyim.piriştine.arnavutum.herkese sevgiler.

Merhabalar bende göçmen kızıyım.Annemde babamda Yugoslavya Novipazarlı .Yani boşnağım.Boşnak börekleri biryanları kaçamakları vede boşnakçayı çok iyi bilirim.Adetlerimizi halen uyguluyoruz.Kınalarımızda gelinlerimiz rengarenk dimiyeler (şalvar)giyerler.BOŞNAKLIĞIMLADA GURUR DUYUYORUM.hihoyyyt

Bende yugoslav göçmeniyim makedonum beaaaa çok seviyorum memleketimi adetlerimizi süperizzz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…