• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

Hasta halimi, kısılan sesimi gördüğü halde haftasonu yapılacak sempozyumda beni görevlendirmeye çalışan müdürüme buradan kocaman yuhh diyorum! Yani insafsızlığın da bu kadarına yuh!!! Ellerinden gelse sürüne sürüne de olsa gel diyecekler...

beni hem muhasebeci, hem çaycı, hem sekreter, hem mühendis, hem satın alma, hem bütün banka işlerinden sorumlu tutan cins patronum. bu kadar işi bana bırakıp domuz avına gittiğin için yuhhhhhhhhhhhh artık sanaaaaaaaaaaaaaa !! :37:

bayramda bile görmek istemediğim fitne fesat kıskanç akrabalara yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Beni sevdiğini söyleyip aynı zamanda başka bi kızla görüşen ve niye yaptın sorusuna "hiç" diyen varlık
Sana yuuuuuuuhhhhh artık bile az gelir sırada ki küfürler sana gelsin.......................................................................

Bi insanin ruyalari bu kadar mi tutar yaa...??gece gor gunduz gerceklessin ahh bide boynuma sarilsaydinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elinden geleni yap yaranama, hala laf işit birde arkandan konuşulsun.. Bulupta bunayanlara yuh artık :47:

Kaç hafta oldu hala gelmedi siparişim bu ne biçim bi hizmettir yaa YUHH DİYORUM

Back
X