YUH! Seni teneşir paklasın adam.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Ya yaş ilerledikçe hormonlar etkisini kaybetmiyor mu yanılıyor muyum?
Son kırıntılara sıkı sıkıya tutunup şerefsizlik yapmak niye?

Marketteyim aldıklarımı poşete koyuyorum arkamda bişey hisettim baktm bi amca ama nasıl yaslı egik duruyo yere bakıyorum ona bakarken

geçemedi diye müsaade ettim kaydım şöyle. o da yaklaştı daha hissediyorum bişeyler.

hayır ben belki senin torununun çocugu yasındayım yakışıyomu be adam

ya neye ugradıgımı sasırdım aldım torbamı cıktım hızlı hızlı

bişeyde denmiyo çok yaşlı napıyon desem kızım kusura bakma dese ne dicem ısrarla elledi beni diyemem ya

Sinir oluyorum ya. Zaten bu sapık dedeler değilmi küçücük kızlara tacizde bulunanlar

Allahım al sunları yanına ver zebanilerin ortasına

Ya senden geçmiş artık son günlerin otur evinde tesbihini çek duanı oku

Töbe yaa

öff!

çok iğrenç yaa bağırsan bir şey desen yaşlı adam der millet off berbat yaa unut hemen bu mevzuyu düşündükçe delirirsin sinirden...

Bunların yaşla başla ilgisi yok. İnsan sapıksa aklını yitirse de öyle kalıyor. Bu yaşına kadar ıslah olmamış Allah ıslah etsin.

profil fotona çok güldüm yanlız konu sahibi

yaşadığın şey üzücü tabi, bağırsan çağırsan sen haksız olursun toplumun gözünde. netiecede yaşlı başlı adam yapmaz diye düşünür herkes. bide kendine öyle bir acındırırki böyleleri aaaah ahhh

:):) çok komik çok güldüm yaşlı erkeklerdende korkar oldum ,hanım tesbih çekiyor demek ki bunuda yüz vermiyor ,sonuç azıyor

Gerçekten o tip yaşlı insanlar çoğaldı... yada hep vardı yada bizler büyüyünce farkettik

Naptı tam olarak ya, harbi iğrenç :88:

Bunun yaşla bir alakası yok, aksine sapıklık varsa içinde yaşla daha da öz kontrollerini kaybediyorlar.

Benimde avatar dikkatimi çekti, o adam bu adammı?

eskiden dedeler de böyle değildi, kız torunlarını büyüten çok dedeler tanıyorum,
şimdi alim Allah emanet bile edilmiyo...
edilmesin de...

Ne yazık ki bizim ülkemizde bu durumlar çok fazla..
Yaşlı, genç, çocuk farketmiyor iğrençlik resmen

bu gibi sapıklar her yerde böö geldi. iğrendim yeminle eşek herif yaşından başından utan

of ne deyim allah islah etin bunlari.yasli dede boyle yaparsa,genci ne yapar.:113::113:

amcanın tüfek atmasa da fışeklerı elıyle yolluyor..

Puhahahahaha
Millan son noktayı koymuş.

Ayrıca,katılmıyorum size.20 yaşında da olsa 90 yaşında da olsa tacizciye haddini bildireceksin.Aklından zorunuz yok ya durduk yere böyle bir şey söyleyesiniz.Varsın kimse inanmasın kardeşim

Son düzenleme:
ŞEHİRLERARASI OTOBÜS YOLCULUĞUNDA AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ DEDİNİN ekrana bakışı geldi aklıma adamcağız bir sahnede kadın memesi çıkınca öyle bir doğruldu yerinden o ufacık ekrana kafasını öyle bir gömdüki ekranı öpmeye kalktığını düşündüm . sonrada yol boyunca kendi ekranımdan çok dedeyi takip ettim.

EVET ESKİ DEDELER BU KADAR DEĞİLDİ

kimbilir ne düşünüyorlar AHH AHH BİZ GENÇKEN OLCAKTI Kİ ŞÖYLE ŞEYLER (((((

AZGIN KARTOLOŞ SAPIKLAR

Pislik herif yaşından başından utan
insanın başına böyle bir şey geldiğinde eli kolu bağlanır bağıramaz ben ani şeylerde böyle afallarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…