- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Dedecik yaşlılıktan farkında değildir neyi tuttuğunun.Poşeti tuttum sanıyodur belki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe bazı durumlarda bende aynen o tipte oluyorumprofil fotona çok güldüm yanlız konu sahibi
yaşadığın şey üzücü tabi, bağırsan çağırsan sen haksız olursun toplumun gözünde. netiecede yaşlı başlı adam yapmaz diye düşünür herkes. bide kendine öyle bir acındırırki böyleleri aaaah ahhh![]()
benim açımdan hiç komik değildi:):) çok komik çok güldüm yaşlı erkeklerdende korkar oldum ,hanım tesbih çekiyor demek ki bunuda yüz vermiyor ,sonuç azıyor
ya ama o nasıl bir betimlemediramcanın tüfek atmasa da fışeklerı elıyle yolluyor..
Naptı tam olarak ya, harbi iğrenç :88:
Bunun yaşla bir alakası yok, aksine sapıklık varsa içinde yaşla daha da öz kontrollerini kaybediyorlar.
Benimde avatar dikkatimi çekti, o adam bu adammı?![]()
Pislik herif yaşından başından utan
insanın başına böyle bir şey geldiğinde eli kolu bağlanır bağıramaz ben ani şeylerde böyle afallarım herhalde![]()
Dedecik yaşlılıktan farkında değildir neyi tuttuğunun.Poşeti tuttum sanıyodur belki![]()
yanlışlıkla dırsegın mıdesıne carpabılır mesela o anda, elindeki en agır sey ayağına dusebılır.. Sıddete sığınmıyorum , Ama savunma sporu yapacak bişey yok .. Göstermeden usul usul..
Otobuste falansam bırısının çantası falan gelırse once tedırgın olduğumu gosterıyorum..Baktım rahatsız olmadı hoyratça çantamı saga ve sola cevırıyorumelimden kaydı dıe artık kafasına gözüne
![]()
Birgün otobüse bindim tabi salantılı nede olsa otobüz yaşlı adama istemeden çarpmışım oda ayaktaydı bu bir hışımla ve öfkeli bana doğru geldi neymiş efendim adamın abtestini bozmuşum beni dövecek yani elini kaldırdı o anda ben çantayı kafasına geçirdim , otobüsdede herkes bize baktı ,hiç umruımda değildi alnında yazmıyor ki bana değme ebdest aldım !
Tövbe tövbe estağfirullah!
Konu sahibi arkadaşım, avatarına bittim![]()
bunlar hep fazla hormondan bence veriyolar sebzelere meyvelere hormonu yaşlı başlı dedeler azıyo sonra.
geçmiş olsun konu sahibesi arkadaşım yerinde olsam oraya çıkarıverirdim içimdekileri sen soğukkanlıymışsın tebrik ederim