• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUH! Seni teneşir paklasın adam.

yanlışlıkla dırsegın mıdesıne carpabılır mesela o anda, elindeki en agır sey ayağına dusebılır.. Sıddete sığınmıyorum , Ama savunma sporu yapacak bişey yok .. Göstermeden usul usul..

Otobuste falansam bırısının çantası falan gelırse once tedırgın olduğumu gosterıyorum..Baktım rahatsız olmadı hoyratça çantamı saga ve sola cevırıyorum :40: elimden kaydı dıe artık kafasına gözüne :50:

Birgün otobüse bindim tabi salantılı nede olsa otobüz yaşlı adama istemeden çarpmışım oda ayaktaydı bu bir hışımla ve öfkeli bana doğru geldi neymiş efendim adamın abtestini bozmuşum beni dövecek yani elini kaldırdı o anda ben çantayı kafasına geçirdim , otobüsdede herkes bize baktı ,hiç umruımda değildi alnında yazmıyor ki bana değme ebdest aldım !

bunlar hep fazla hormondan bence veriyolar sebzelere meyvelere hormonu yaşlı başlı dedeler azıyo sonra.
geçmiş olsun konu sahibesi arkadaşım yerinde olsam oraya çıkarıverirdim içimdekileri sen soğukkanlıymışsın tebrik ederim

profil fotona çok güldüm yanlız konu sahibi :1::1::1:

yaşadığın şey üzücü tabi, bağırsan çağırsan sen haksız olursun toplumun gözünde. netiecede yaşlı başlı adam yapmaz diye düşünür herkes. bide kendine öyle bir acındırırki böyleleri aaaah ahhh :19:
Hehe bazı durumlarda bende aynen o tipte oluyorum :27:
aynen o yapmaz bu yapmaz e kim yapıyo bu kadar edepsizliği :19:

:):) çok komik çok güldüm yaşlı erkeklerdende korkar oldum ,hanım tesbih çekiyor demek ki bunuda yüz vermiyor ,sonuç azıyor
benim açımdan hiç komik değildi :D
amcanın tüfek atmasa da fışeklerı elıyle yolluyor..
ya ama o nasıl bir betimlemedir :25: :27:

Naptı tam olarak ya, harbi iğrenç :88:

Bunun yaşla bir alakası yok, aksine sapıklık varsa içinde yaşla daha da öz kontrollerini kaybediyorlar.

Benimde avatar dikkatimi çekti, o adam bu adammı? :52:

Hıı kasaya dogru eğilince aynen öyle bakıyodu bende cektim :27: ıyy hahahah
Pislik herif yaşından başından utan :47:
insanın başına böyle bir şey geldiğinde eli kolu bağlanır bağıramaz ben ani şeylerde böyle afallarım herhalde
:14:

aynen düsününce basıma gelse rezil ederim diyordum ama olmuyomuş yani

Dedecik yaşlılıktan farkında değildir neyi tuttuğunun.Poşeti tuttum sanıyodur belki :64:

ya ama ama ooofff ne tutması yaa nettin sen yaaa ıyyy :52: ya varya :52:

yanlışlıkla dırsegın mıdesıne carpabılır mesela o anda, elindeki en agır sey ayağına dusebılır.. Sıddete sığınmıyorum , Ama savunma sporu yapacak bişey yok .. Göstermeden usul usul..

Otobuste falansam bırısının çantası falan gelırse once tedırgın olduğumu gosterıyorum..Baktım rahatsız olmadı hoyratça çantamı saga ve sola cevırıyorum :40: elimden kaydı dıe artık kafasına gözüne :50:

haha tekmem yanlıslışla munasip yerine geliyomuş :27: ay pardooonnnn :52:

Birgün otobüse bindim tabi salantılı nede olsa otobüz yaşlı adama istemeden çarpmışım oda ayaktaydı bu bir hışımla ve öfkeli bana doğru geldi neymiş efendim adamın abtestini bozmuşum beni dövecek yani elini kaldırdı o anda ben çantayı kafasına geçirdim , otobüsdede herkes bize baktı ,hiç umruımda değildi alnında yazmıyor ki bana değme ebdest aldım !

aa manyak mı ne :D tahrik mi olmuş bi carpmana alla allaa :37:
Tövbe tövbe estağfirullah!
Konu sahibi arkadaşım, avatarına bittim:52:

hihoho tişikkirlir :37:

bunlar hep fazla hormondan bence veriyolar sebzelere meyvelere hormonu yaşlı başlı dedeler azıyo sonra.
geçmiş olsun konu sahibesi arkadaşım yerinde olsam oraya çıkarıverirdim içimdekileri sen soğukkanlıymışsın tebrik ederim

valla sogukkanlılıktan ziyade bi noluyo lan edasına girmiştim :18:

Back
X