Yüksek amh

Nurellac

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
98
17
18
33
Kızlar selam amh yüksek 21 çikti ileri derece pcos var bende benim gibi yüksek olanlar yazabilir mi gebelik durumu oldu mu

Kızlar selam amh yüksek 21 çikti ileri derece pcos var bende benim gibi yüksek olanlar yazabilir mi gebelik durumu oldu mu
7,4 tü benim.
tüp bebekle hamileyim şuan. yumurta kalitesini arttırmak için takviye vitamin, aktardan macun kullandım 5-6 ay boyunca.
size de aynı şeyi tavsiye ederim. çok yumurtamız var ama kalitesiz oluyor bir çoğu.

Nerde yaptırdınız tüp bebeği acaba çok karamsar oluyorum

Nerde yaptırdınız tüp bebeği acaba çok karamsar oluyorum
Tup bebekte pcos avantaj. Üzülmeyin. Çok yumurta çıkıyor. Benden 25 tane toplandı 17 tanesi dolu çıktı. 5.denemyi bahceci de yaptık ve çok şükür tuttu. Ama tedaviye başlamadan önce dediğim gibi minimum 3 ay kaliteyi arttırıcı takviyeler kullanın

Mesela neler kullanmalıyım 5.deneme de tutmuş ben okadar deneme için maddi anlamda yapamam malesef

Mesela neler kullanmalıyım 5.deneme de tutmuş ben okadar deneme için maddi anlamda yapamam malesef
Başka bur başlık altında yazmıştım. Okuyabilirsiniz. Bu arada ilk 4 deneme devlet hastanesindeydi. Toplasanız 10.000.tl harcamamisizdir. Ama son 5.deneme bahçecideydi. 100.000 den sonrasını bıraktık hesaplamayi. Tabi genetik teste gönderdik embriyolari. Maliyetin bu kadar artmasında en büyük etken o genetik test

Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…