yüksek ates

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar enfeksiyondan dolayi 3 gundur 39 derecelerde atesim hic bisey yiyemiyorum sdce su. Antibiyotik igne basladi doktor ve parol verdi fakat 2 3 saatte bir dussede tekrar artiyo onerebileceginiz biseyler varmi

geçmiş olsun. ama zaten doktor ilacınızı yazmış. dinlenin ve nane limon gibi bitkisel takviye yapabilirsiniz.

virüs çok kuvvetliymiş doktorların dediğine göre. kafana göre birşey yapma bence. doktorun tavsiyelerini dinle.

şimdili doktorlar bırakın ateşiniz çıksın, ateş vucudun savunma mekanızması, ateş düşürücüler hastalığın süresini uzatıyor gibisinden bişeyler diyor ama tabii ne kadar doğru bilemiyorum, çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun doktor ilac yazmis Zaten atesi vücut kendisi yapiyor virüs leri öldürmek icin. Doktorun dedigini uygulayin kafaniza göre ilac felan icmeyin bence

Geçmiş olsun. Sirkeli bez falan koyuyorlarmış ateş için. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Kokusu da keskindir malum ama bi araştırın isterseniz. Bir de kalın giyinmeyin birazcık dayanmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…