Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralarda okumuştum dış gebelik de olabiliyormuş değer fazla artınca hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi![]()
kese varsa rahım ıcınde dıs gebelık denmez ona. allah korusunBuralarda okumuştum dış gebelik de olabiliyormuş değer fazla artınca hakkınızda hayırlısı olsun![]()
kacıncı haftandasın o daha onemlı. bebek degıl de yolk sac falan da mı gorunmedı? son adet tarıhın ne zamandı?Merhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi![]()
Dış degil boş gebelik kese var bebek yok ama oluşabilir dedi doktor sadece degerim cok yuksek degerimden kaynakli suphelerim varkese varsa rahım ıcınde dıs gebelık denmez ona. allah korusun
Adetim düzensiz oldgu icin bebekde hic beklemedigimiz icin son adet tarihimi hatrlamiyorum aralik 2 ci yada 3 hafta diye hatırlıyorum kese var ama bebek.yok 10 gun sonra gelmemi soyledi doktorkacıncı haftandasın o daha onemlı. bebek degıl de yolk sac falan da mı gorunmedı? son adet tarıhın ne zamandı?
Merhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi![]()
Merhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırs
İnşallah icim rahatladi biraz cok teşekkür ederimMerhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Rabbim inşallah senin de benimde tüm isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bende 4+2 yım ayın 17 snde betam 598 çıkmıştı 2 gün sonra 1433 çıktı 1 hafta sonra gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi iyi dedi keseyide gördü içinde kuyruklu bişe var kesenin ona yolk mu diyolar bilmiyorum ama bebek için var yada yok demedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi bende hiç bişe anlamadımMerhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi![]()
İnşallah atarsan bende bakabilirim icini ferah ttut benim kese de hic bisey yoktu ufackta bisey olsa bebektir oRabbim inşallah senin de benimde tüm isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bende 4+2 yım ayın 17 snde betam 598 çıkmıştı 2 gün sonra 1433 çıktı 1 hafta sonra gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi iyi dedi keseyide gördü içinde kuyruklu bişe var kesenin ona yolk mu diyolar bilmiyorum ama bebek için var yada yok demedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi bende hiç bişe anlamadımfoto da var bende ultrasondan anlayan biri olsa aticam da yani bende senin gibi bekliyorum dün çok dua ettim Allah'a
![]()
Amin aminİnşallah atarsan bende bakabilirim icini ferah ttut benim kese de hic bisey yoktu ufackta bisey olsa bebektir o