Yüksek beta degeri

adaezgi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
5
1
1
34
Merhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi 😔

Merhaba arkadaşlar benim beta degerim 72 bin çıktı aşırı yüksek doktor kese gordu yalniz bebek yoktu boş gebelik diye düşünüyorum başına böyle bisey gelen varmi 😔
Buralarda okumuştum dış gebelik de olabiliyormuş değer fazla artınca hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

kacıncı haftandasın o daha onemlı. bebek degıl de yolk sac falan da mı gorunmedı? son adet tarıhın ne zamandı?

kacıncı haftandasın o daha onemlı. bebek degıl de yolk sac falan da mı gorunmedı? son adet tarıhın ne zamandı?
Adetim düzensiz oldgu icin bebekde hic beklemedigimiz icin son adet tarihimi hatrlamiyorum aralik 2 ci yada 3 hafta diye hatırlıyorum kese var ama bebek.yok 10 gun sonra gelmemi soyledi doktor

Merhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız🌺

Merhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırs

Merhaba benim başıma gelmedi ama şöyle olmuştu. Gebeliğimin ilk zamanlarında beta çok hızlı arttı 7. haftada 100000 sınırını geçmişti. Haftası erken olabilir yani bebek oluşabilir diye düşünüyorum. Dış gebelik ihtimali yok hem kese gözükmüş hem o kadar yükselmez dış gebelikte dış gebelik geçirmiş biri olarak en kötü ihtimali atlatmış oluyorsunuz bu da iyi bişey. Değer yüksek diye illa boş gebelikte olacak diye bişey yok. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız🌺
İnşallah icim rahatladi biraz cok teşekkür ederim

ben bos gebelık gecırdım . 23000 kusurdu 5+3 de. sonra ıkız olduugnu ogrendık. yanı boş oldugundan mı ıkız olunca mı yuksek cıktı bılmem 6. haftasında 80 bınlerı gecmıstı. yanı katlanması gerektıgı gıbı katlanmıs dr a gore. bırınde yolk sac vardı bebek yoktu bırınde hıc bısı yoktu. 9+4 e kadar bekledık. olusmadı. o yuzden ne desem yanlıs olur betayla ılıskılendırmek dogru degıl bence burda bı dolu kısı var okuyup duruyoruz betalarını mısal. cok yuksek ama tek cocuk normal artmıs ama 2iz. yani bence bekle stres yapmadan . bı de baska dr a gıt her ıhtımale karsı

Rabbim inşallah senin de benimde tüm isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bende 4+2 yım ayın 17 snde betam 598 çıkmıştı 2 gün sonra 1433 çıktı 1 hafta sonra gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi iyi dedi keseyide gördü içinde kuyruklu bişe var kesenin ona yolk mu diyolar bilmiyorum ama bebek için var yada yok demedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi bende hiç bişe anlamadım 😏 foto da var bende ultrasondan anlayan biri olsa aticam da yani bende senin gibi bekliyorum dün çok dua ettim Allah'a 🤲😔

Rabbim inşallah senin de benimde tüm isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bende 4+2 yım ayın 17 snde betam 598 çıkmıştı 2 gün sonra 1433 çıktı 1 hafta sonra gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi iyi dedi keseyide gördü içinde kuyruklu bişe var kesenin ona yolk mu diyolar bilmiyorum ama bebek için var yada yok demedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi bende hiç bişe anlamadım 😏 foto da var bende ultrasondan anlayan biri olsa aticam da yani bende senin gibi bekliyorum dün çok dua ettim Allah'a 🤲😔
İnşallah atarsan bende bakabilirim icini ferah ttut benim kese de hic bisey yoktu ufackta bisey olsa bebektir o

Back
X