Yüksek beta hcg değeri

emily93

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
93
45
8
Kızlar merhaba.
Adetime 3 gün var kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 370 çıktı bu değer çok mu yüksek doktor adet günün 1 hafta geçmeden bişey Diyemeyiz dedi. Ben biraz telaşlandim açıkçası. Çünkü beni keseyi görmek için pazar günü çağırdı pazar günü adetimi yalnızca bir gün geçmiş olacak. Millet keseyim görmek için adetin den sonra bir hafta bekliyor çevremde hep öyle oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz yani benzer durumu yaşayan var mı :(

2 gun sonra görmüştüm. bir hafta beklemedim. 2 günde bir katlanacak. Vajinalle bakacaktir belki.

Kızlar merhaba.
Adetime 3 gün var kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 370 çıktı bu değer çok mu yüksek doktor adet günün 1 hafta geçmeden bişey Diyemeyiz dedi. Ben biraz telaşlandim açıkçası. Çünkü beni keseyi görmek için pazar günü çağırdı pazar günü adetimi yalnızca bir gün geçmiş olacak. Millet keseyim görmek için adetin den sonra bir hafta bekliyor çevremde hep öyle oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz yani benzer durumu yaşayan var mı :KK43:
2000 üstü vajinal 5000 üstü karından görülür. Pazara vajinal için değer katlanmış olur sanırım.

Aldım teşekkürler hanımlar. Normal değil gibi hissettim endişe ettim biraz genelde hep 70 80 değerler duyduğum için

Kızlar merhaba.
Adetime 3 gün var kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg 370 çıktı bu değer çok mu yüksek doktor adet günün 1 hafta geçmeden bişey Diyemeyiz dedi. Ben biraz telaşlandim açıkçası. Çünkü beni keseyi görmek için pazar günü çağırdı pazar günü adetimi yalnızca bir gün geçmiş olacak. Millet keseyim görmek için adetin den sonra bir hafta bekliyor çevremde hep öyle oldu lütfen bana yardımcı olur musunuz yani benzer durumu yaşayan var mı :KK43:
Canım sen adetten hemen sonra mı hamile kaldin

Bilmiyorum ki canim nasıl oldu normalde duzenli yumurtluyordum bu ayda tam 14gun sonra goguslerim sisti dedim yumurtlama donemindeyim bi kac gun gecince kasıklarım fena ağrıyordu doktora gittim 6 gün kala 104 çıktı 3 gün sonra gittim 370e yükselmiş 2 kat güzel artıyor o tmm da adetten önce değerler yüksek gibi geldi o bakımdan danışmak istedim

Bilmiyorum ki canim nasıl oldu normalde duzenli yumurtluyordum bu ayda tam 14gun sonra goguslerim sisti dedim yumurtlama donemindeyim bi kac gun gecince kasıklarım fena ağrıyordu doktora gittim 6 gün kala 104 çıktı 3 gün sonra gittim 370e yükselmiş 2 kat güzel artıyor o tmm da adetten önce değerler yüksek gibi geldi o bakımdan danışmak istedim
Canım ğstüne görmüşsündür dicem belki ama geçen aydan kalma olsa sanırım daha yüksek çıkardı

Canım ğstüne görmüşsündür dicem belki ama geçen aydan kalma olsa sanırım daha yüksek çıkardı

Yok canım ya geçen ay ki adetim baya adetti yani bende o kısmını düşündüm sanırım bi önceki arkadaşın söylediği gibi erken yumurtlama okdu ve adetten hemen. Sonra hamile kaldim

Canım adetin bitimindede hamile kalan çok kişi war belki sende onlardansın korkmani gerektirecek bişey yok değerlerin güzel bnce herkesinki bir olmuyor

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Kızlar merhaba.

Kızlar merhaba.
Canim ustunden baya bi gecmis cevaplarsan sevinirim. Keseni pazar gunu gorebildin mi. Gordugunde hcg kacti?

Merhaba.benimde22.aralik 2016 da son adet tarihim.hamilelik testim pozitif cikti.kan tahlili verdim.beta hcg 275.4 cikti dün sabah yaptirdim.normalmi deger yoksa dusukmu.cevap verirseniz cok sevinirim

Merhaba.benimde22.aralik 2016 da son adet tarihim.hamilelik testim pozitif cikti.kan tahlili verdim.beta hcg 275.4 cikti dün sabah yaptirdim.normalmi deger yoksa dusukmu.cevap verirseniz cok sevinirim
Cok anormal oldugunu sanmiyorum. Benimde son adet 25 aralik 2016. Adetten 21 gun sonra yaptigim ilk test 15 ocak 14.98, 16 ocak 24.87, 18 ocak 92.51, 19 ocak 155.81 canim. Senn hcg takibini devam ettir. Bi kac gun ust uste yap artislarin normal mi ona bak

Benimde degerlerim
15.01.2017 49.04
17.01.2017 125.4
19.01.2017 275.4 bu şeklide.normalmi sizce

Canım. Adetten sonra ki mı adetten once ki mı değerin bu ? Örneğin adetten 3 gun once yada 3 gun sonra ki gubu yazarsan yardımcı olurum.

Back
X