Yuksek ego!!"

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Hanimlar bence benim egom cok yuksek Hic hos degil.İtici bir durum.Nasil torpulesem? Boyle olup da cozebilmis olan var mi?

Aynanın karşısına geç Paris Hilton resmi ile yan yana koy kendini. Güzelliğinizi kariyerinizi ailenizi maddi durumunuzu yüm hayatınızı karşılaştırın. Işte hepimiz bi yumurtadan geldik kimi Ballı egoya gerek bile yok. Kimi yokluktan egolu

Diyeceğim o ki kibir iyi şey değildir. Kendinizi iyi hissetmeniz güzel bişey. Aşırıya kaçıp kimsenin kalbini gururunu kırmadıktan sonra bence zararlı değil

Yok o beni etkilemez.Aslinda durduk yere bise
Aslında bunu fark etmeniz için özeleştiri yapmanız lazım ki bu yüksek egolu insanların pek de yapamadığı bir şey. Belki sadece özgüvenlisinizdir.
Sizi böyle düşündüren şeyler neler?

Yok ozguven felaket.ama ego var.atmam gerek cunku kaynana olunca gecinmek istiyorum

Tovbe Ben n bilmem her seyin iyidini! Ama cok becerikliyim.Ben herkesi dinlerim, kimseye akil vermem..Kiyafete bakmam ki kucuk goreyim, kalp ve niyet onemli.

Ben jendimi begeniyorum ama

bence ego ne demek yüksek ego belirtileri nelerdir.? önce bunları araştırın sonra karar verin. çünkü kendi tarifinizle size yöneltilen kelime arasında hiç uyum yok.

bu soruyu soran birinin egosu yüksek olamaz
bence güçlü çok yönlü ve kendine yeten birisiniz
nedaret kanunu, sizin gibi olmayanlar sizi ötekileştiriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…