- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Aslında bunu fark etmeniz için özeleştiri yapmanız lazım ki bu yüksek egolu insanların pek de yapamadığı bir şey. Belki sadece özgüvenlisinizdir.
Sizi böyle düşündüren şeyler neler?
bu hareketin bile değişeceğinin göstergesi canım zamanla aşacaksın eminim
Hanimlar bence benim egom cok yuksek Hic hos degil.İtici bir durum.Nasil torpulesem? Boyle olup da cozebilmis olan var mi?
örnek verin
nasıl ortaya çıkıyor bu yüksek egonuz
belki de egonuz yüksek değildir hak ediyorsunuzdur yaptıklarınızı çevrenize göre üstünsünüzdür
sana bir tek eşin mi egolusun diyor? o kadar insan yanılıyor olamaz herhalde başka kimse egolusun demiyor mu?Hep burda kaliyo iste.İNsanlar cok sicak ve alcakgonullusun diyir...bilmiyorum.Esim de cok egolusun diyor....????
Hep burda kaliyo iste.İNsanlar cok sicak ve alcakgonullusun diyir...bilmiyorum.Esim de cok egolusun diyor....????
Bilmiyorum ki simdi gelmedi aklima.
sana bir tek eşin mi egolusun diyor? o kadar insan yanılıyor olamaz herhalde başka kimse egolusun demiyor mu?
Tovbe Ben n bilmem her seyin iyidini! Ama cok becerikliyim.Ben herkesi dinlerim, kimseye akil vermem..Kiyafete bakmam ki kucuk goreyim, kalp ve niyet onemli.eşiniz ne zaman dedi egon yüksek diye mesela
ne zaman kendinizi egosu yüksek gördünüz
her şeyin iyisini ben bilirim mi dersiniz; size bir şey anlatanları küçük mü görürsünüz; giyimini kuşamını mı küçümsersiniz
egolu insan egolu olduğunu kabullenmez bence insanlar seni yanlış anlıyor olabilirler herkesin ufak tefek egosu vardır sende bazen öyle hareket ediyor olabilirsin :)Patronum demisti.Herkes susuyo seni egon konusturuyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?