Yüksek FSH hamile kalamiyorum

İç anadoluda bir numara doktor ona randevu aldık
Sizin yaşınız 35 çocuğunuz flan varmı benim adetlerim düzenli olsa korkmayacagim ama düzeni gitti yani ondan korkuyorum
Çocuğum Yok kuzum. 34 yaşında çocuğa karar verdik. Şimdi 35 oldum. Adetin düzenli değilse muhtemelen önce ilaçlarla birşeyler deneyeceklerdir diye tahmin ediyorum kuzum. Yumurta takibi ve aşılama yapılıyor ama tabi kişiden kişiye değişiyor uygulamalar. Umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun 🙏 Allah aratmasın kuzum. Gönlünü ferah tut. Yaşın çok genç. Elbet bi çözüm bulunacak.

Çocuğum Yok kuzum. 34 yaşında çocuğa karar verdik. Şimdi 35 oldum. Adetin düzenli değilse muhtemelen önce ilaçlarla birşeyler deneyeceklerdir diye tahmin ediyorum kuzum. Yumurta takibi ve aşılama yapılıyor ama tabi kişiden kişiye değişiyor uygulamalar. Umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun 🙏 Allah aratmasın kuzum. Gönlünü ferah tut. Yaşın çok genç. Elbet bi çözüm bulunacak.
Ay çok teşekkür ederim inşallah olur sağlıkla hayirlisiyla rabbim sizede naip etsin bana da nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 🌸❤️

Ay çok teşekkür ederim inşallah olur sağlıkla hayirlisiyla rabbim sizede naip etsin bana da nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 🌸❤️
Sporun FSH ı düşürdüğünü birebir deneyimlerim günde 10.000 adım atmıştım sağlıklı beslenmiştim 40 küsür olan FSH 10 a düştü yine çok yüksek olan lh 4 e düştü . Bırakınca geri yükseldi . Lütfen spor yapın ,özellikle yumurtlama dönemi avokado tüketin ve bol bol balık yiyin ayrıca stresten uzak durun muhakkak değerlerinize iyi gelecektir 🌺

Teşekkür ederim ama stres benim göbek adım normal bı günüm yok çok sinirliyim takimtiliyim malesef ne güzel düşmüş peki düştüğü dönem aiz hamile kaldınız mı ben bir daha kan verdim 7.58 çıktı FSH

Back
X