yüksek FSH ve düşük LH ne anlama geliyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
19
4
36
Ankara
arkadaşlar lütfen yardım....FSH değerim iki ay önce 10.93 Lh ise 3.58 idi...başarısız bir aşılamanın ardından FSH 17.26 LH is 2.51'e düştü... FSH yükselirken LH düşer mi bu süreçte?

arkadaşlar lütfen yardım....FSH değerim iki ay önce 10.93 Lh ise 3.58 idi...başarısız bir aşılamanın ardından FSH 17.26 LH is 2.51'e düştü... FSH yükselirken LH düşer mi bu süreçte?

Selam Öncelikle Rabbim bu yolda yuruyenlerin yollarina isik tutsun ins
Yasin kac canim?
Önemli olan fsh degeridir adetinin kacinci gununde yaptirdin bende ayni dertten muzdaribim 7.2 olan fsh 48 olmus buyuk sok yasadim ben adet olamadigim icin dr gittim doktorum bana birde hormonlara bakalim dedi fakat adet geciktigi icin bakildiginda dogruluk payi yokmus ama genede coook yuksek moralim sifir
Allahim hepimize kolaylik versin ins

Merhaba arkadaşlar

iki ay önce FSH 10.93 E2 41 Lh: 3.58 idi başarısız bir aşılamdan sonraki 3. gün ölçümünde FSH:17.26, E2:<20, Lh: 2.51 çıktı...şok oldum

Bu arada Luteal faz eksikliği diye bişey duydunuz mu...ben pek emin değilim ama LH değerim çok düşük sanki?

Selam Öncelikle Rabbim bu yolda yuruyenlerin yollarina isik tutsun ins
Yasin kac canim?
Önemli olan fsh degeridir adetinin kacinci gununde yaptirdin bende ayni dertten muzdaribim 7.2 olan fsh 48 olmus buyuk sok yasadim ben adet olamadigim icin dr gittim doktorum bana birde hormonlara bakalim dedi fakat adet geciktigi icin bakildiginda dogruluk payi yokmus ama genede coook yuksek moralim sifir
Allahim hepimize kolaylik versin ins

Amin...Allah hayırlı kılsın gönlümüzdekini ve OL dursun inşallah....
Bu arada yaşım 33..tek bir doktora gittim erken yumurtalık yaşlanması dedi...

selam siteye yeni üye oldum 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim kasım ayında fsh'ımın yüksek olduğunu öğrendim çok üzüldüm benim fsh 12.6 aralıkta ilk tüp bebek tedavimi gördüm eşim gemici olduğu için ara vermek zorunda kaldım bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X