- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
Herkese akil verirken ben vicdanim ve aklim arasinda kaldim. Alesimin son senesi iyi bir puanim var. Ankara'da yeni acilan bir devlet universitesinde y.l. yapabilirim ama... amasi 2 kucuk bebegim var. Onlar icin meslegime ara verdim pisman degilim. birakabilecegim tek kisi 65 yasinda halam (hic cocuk bakmadi)ve belki arada kv(bakarsa tum komsularina akrabalarina ben papyonun bebeklerine bakiyorum diye yayar reklam yapar.) Suan calismiyorum onumuzdeki 4 sene de calismayi dusunmuyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Bu arada ikinci unv baslamistim gecen sene aof ama sinavlara saglik problemi nedeniyle gidemedim. Y.l olmazsa ona devam edicem. Ay kk nin akilli kadinlari bir el atin bana...
Zten alımlar bitmedi mi?Kv de de cocuk bakmis sayilmaz. Birakmis buyumusler diyim size. Evet hepiniz haklisiniz. Hepinize teşekkür. Yl yi ertelemek en iyisi.
her unv akademik takvimi ayni degil. Haci bayram unv bakin bu hafta internet kayitlari var hanimefendi.Zten alımlar bitmedi mi?
Ben de ankaradayım da
Sınavları temmuz başında yaptık öğrenciler kayıt bile oldu
yoo gayet merakli. Alip komsu komsu gezecekmis.beğenmediğiniz insana çocuk baktırmayın. o da pek meraklı değildir.
her unv akademik takvimi ayni degil. Haci bayram unv bakin bu hafta internet kayitlari var hanimefendi.
yoo gayet merakli. Alip komsu komsu gezecekmis.
Neyse zaten kararimi verdim. Cok elzem degil y.l. suan icin. Bekleyecegim. Tavsiyler icin tesekkurler.
Herkese akil verirken ben vicdanim ve aklim arasinda kaldim. Alesimin son senesi iyi bir puanim var. Ankara'da yeni acilan bir devlet universitesinde y.l. yapabilirim ama... amasi 2 kucuk bebegim var. Onlar icin meslegime ara verdim pisman degilim. birakabilecegim tek kisi 65 yasinda halam (hic cocuk bakmadi)ve belki arada kv(bakarsa tum komsularina akrabalarina ben papyonun bebeklerine bakiyorum diye yayar reklam yapar.) Suan calismiyorum onumuzdeki 4 sene de calismayi dusunmuyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Bu arada ikinci unv baslamistim gecen sene aof ama sinavlara saglik problemi nedeniyle gidemedim. Y.l olmazsa ona devam edicem. Ay kk nin akilli kadinlari bir el atin bana...
Gazi ankara hacettepe ve odtüyü biliyordum diğer devlet üniversitesi gaziden bölünen di mi, o aklıma gelmemiş
Bence başvurup kazanın kayıt yaptırın ama gitmeyin
Ne de olsa bitirme süresi uzatılabiliyor
Artık azami süre geldi, 3 yıl yüksek lisansınki.
Ben de şu an için hayır diyenlerdenim.
Yüksek lisans mezunuyum, doktora yapıyorum 3 yaşında çocuğum var.
Yüksek tezimi yazarken çocuğum yoktu, zor ama keyifli bir süreçti. Şimdi azami süre dolmadan tezi bitirebilir miyim diye geceleri uyuyamıyorum.
Merhaba. Yüksek lisans (hazırlık dönemi hariç) eğer 3 yılı aşarsa okulla ilişik kesiliyor.Demeyin öyle ben teze yeni geçtim :)
Biter ya bi şekilde
4 seneye uzayabiliyor tez sonuçta
Evet doğru dediğiniz.Merhaba. Yüksek lisans (hazırlık dönemi hariç) eğer 3 yılı aşarsa okulla ilişik kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?