- Konu Sahibi kirgincicekler
-
miyopla doğumun ne alakası var . düşündüm düşündüm bir bağ kuramadımselam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfensonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?
göz içi basınçın doğumla ilgi olmaz diye biliyorumgöziçi basinc arttigi için retina yirtiklari olabiliyormuş malesef
göz dibi saglamsa yapilabilir bence normal dogum bide benim dogumum kolay oldu 5dak falan sürdü14 derece miyopum ben
İyi bir göz doktoruna danışacağım bu konuda, kadın doğum doktorum Prof ve Sezeryan yaparız diyor yırtılma riskinden dolayı, ben yine de iyi bir göz doktoruna danışacağım bu konuyukirgincicekler
Amcamın gözleri görmüyor sonradan malesef tansiyon ve basınç yüzünden görme yetisini kaybetti ailede böyle bir geçmiş olduğu için doktorların riske edeceğini zannetmiyorum ama yine de bir danışmak lazım
canim benim bakacak kimsem yok ilk bebegim normaı oldu ikinci olursa eyer nasil bakarimdoktorlar dediğine göre bir ilgisi var demek ki
kocakarı hurafesi denilip geçilmez yani bir kaç kişiye farklı farklı doktorlar demiş
ve mantıklı açıklama da var
vücut içi basınç değişikliği ile her şey olabilir demek ki
sezeryan da çok da kaçınılacak bir şey değil yani keyfi değil gereklilik imiş
ki bence benimki keyfi idi ben yine de şikayetçi değilim; hiç öyle kendimi eksik vs hissetmiyorum ayy çatır çatır doğuramadım ben diye
yirtilma olsaydi anlarmiydim?7ay geçmiş dogumumdanBen bir kac kisiyi duymustum yuksek miyopi oldugu icin direkt sezaryen olan. Miyopide goz sinirleri ve tabakalari hassas oldugu icin dogum aninda basinctan oturu yirtilma riski varmis. Ama siz en iyisi biraz daha arastirin.
alakasi çook ikinmadan göziçibasinc artiyor malesef buda retinani. yirtiyor.miyoplarda retina zaten incemiyopla doğumun ne alakası var . düşündüm düşündüm bir bağ kuramadım
biri göz biri uteruss?
Sezeryanda da sana bakacak birisi gerekmiyor bundan 25-30 yıl önce Sezeryan ilk çıktığında sorunlu imiş şimdi teknoloji gelişti bebeğime kendim baktım annem vardı ama sadece yemek yaptı onu da yapardım olmasa idi sarma saracak Halim yok ya doğumdan çıkıp bir çorba bir makarnacanim benim bakacak kimsem yok ilk bebegim normaı oldu ikinci olursa eyer nasil bakarim
Şimdi anladım doğurmuşsunuz zaten neyi soruyorsunuz o zamanyirtilma olsaydi anlarmiydim?7ay geçmiş dogumumdan
yirtilma olsaydi anlarmiydim?7ay geçmiş dogumumdan
olurda düşünürsem diye sordum.teşekkur edeerim cevabiniz içinŞimdi anladım doğurmuşsunuz zaten neyi soruyorsunuz o zaman
Doğuruluyormuş zira doğurmuşsunuz
Şimdiden 2. Derdi mi sardı durun az toparlanın önce
yarina randevum var bakaıim ne dicekİnanın bilmiyorum. Aslında doktorla konuşmalısınız bunu.
Valla benim 6 ben normal yaptım hiç bir sorunum olmadı 10dkta doğurdum çıktımselam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfensonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?