Yüksek sedimentasyon

Derin4238

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
254
50
18
34
Arkadaşlar sedimentasyon değerim 58 çıkmış yüksek sanırım bu konuda bilgısı olan var mı ?? Doktora sonuçlarımı gösteremedim henüz

Evet canım lenf bezleri ıltıhaplanmıs ıkı tane antibiyotik verdi umarım geçer korkunc şeyler yazıyor nette

Evet internete bakma. İltihaplı romatizma falan da yükseltiyor. Dediğin gibi lenf bezleri de iltihaplanınca oluyor. Kötü birşey olsa doktor zaten söylerdi.

Arkadaşlar sedimentasyon değerim 58 çıkmış yüksek sanırım bu konuda bilgısı olan var mı ?? Doktora sonuçlarımı gösteremedim henüz
Merhaba , şuan nasıl oldunuz düşürdünüz mü?neyden kaynaklı yüksek çıkıyor

Merhaba , şuan nasıl oldunuz düşürdünüz mü?neyden kaynaklı yüksek çıkıyor
Baktırmadım ki tekrar kan verfıfım hastanenın referans degerleıne göre normal gözüküyor . Damarım zor bulunduğu için tekrar kan veremedim. Sizinde mı yüksek

Baktırmadım ki tekrar kan verfıfım hastanenın referans degerleıne göre normal gözüküyor . Damarım zor bulunduğu için tekrar kan veremedim. Sizinde mı yüksek
Benim crp 0 ama sedim 14 , ca-19 değerim azcık yüksek çıkmış , çokta önemli değil dendi ama yinede belki bi kolonoskopi yapılabilir dedi doktor .

Lenf beziniz neden iltihaplanmış peki belli miydi sebebi
Disciye git demişti doktor .bişey yok dedi dişçi.aradan zaman geçmiş kaplamalı dişim sakız cignerken çıktı.ve alttaki dış curumustu.cok zamn sonra o kadar korkulardan sonra öyle çıktı ortaya.bogazdaki kulaktaki disdeki yani herhangi bi iltihap durumu yapabiliyo.gribal durumlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…