Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İltihap var sanırım vücudunda grip falanmisiniz.gostedinizmi doktoraArkadaşlar sedimentasyon değerim 58 çıkmış yüksek sanırım bu konuda bilgısı olan var mı ?? Doktora sonuçlarımı gösteremedim henüz
Korkma canım benimde lenf bezi vardı geçti.umarim kısa sürede atlatırsın.gunluk1bardak nar suyu tavsiye ederimEvet canım lenf bezleri ıltıhaplanmıs ıkı tane antibiyotik verdi umarım geçer korkunc şeyler yazıyor nette
Evet canım lenf bezleri ıltıhaplanmıs ıkı tane antibiyotik verdi umarım geçer korkunc şeyler yazıyor nette
Merhaba , şuan nasıl oldunuz düşürdünüz mü?neyden kaynaklı yüksek çıkıyorArkadaşlar sedimentasyon değerim 58 çıkmış yüksek sanırım bu konuda bilgısı olan var mı ?? Doktora sonuçlarımı gösteremedim henüz
Baktırmadım ki tekrar kan verfıfım hastanenın referans degerleıne göre normal gözüküyor . Damarım zor bulunduğu için tekrar kan veremedim. Sizinde mı yüksekMerhaba , şuan nasıl oldunuz düşürdünüz mü?neyden kaynaklı yüksek çıkıyor
Benim crp 0 ama sedim 14 , ca-19 değerim azcık yüksek çıkmış , çokta önemli değil dendi ama yinede belki bi kolonoskopi yapılabilir dedi doktor .Baktırmadım ki tekrar kan verfıfım hastanenın referans degerleıne göre normal gözüküyor . Damarım zor bulunduğu için tekrar kan veremedim. Sizinde mı yüksek
Kaç acabaBenim crp 0 ama sedim 14 , ca-19 değerim azcık yüksek çıkmış , çokta önemli değil dendi ama yinede belki bi kolonoskopi yapılabilir dedi doktor .
Lenf beziniz neden iltihaplanmış peki belli miydi sebebiKorkma canım benimde lenf bezi vardı geçti.umarim kısa sürede atlatırsın.gunluk1bardak nar suyu tavsiye ederim
44 çıkmış , sınır 35 , ama doktor 100 üstü önemseriz dediKaç acaba
Kontrol edildi mi sonradan lenf bezleri geçtimi enfeksiyonuEvet canım lenf bezleri ıltıhaplanmıs ıkı tane antibiyotik verdi umarım geçer korkunc şeyler yazıyor nette
Antıbıyotık verdı ıkı tane içtim ultrason cekılmıstım korkulacak bırseu degıl demıstı bır daha gıtmedımKontrol edildi mi sonradan lenf bezleri geçtimi enfeksiyonu
Disciye git demişti doktor .bişey yok dedi dişçi.aradan zaman geçmiş kaplamalı dişim sakız cignerken çıktı.ve alttaki dış curumustu.cok zamn sonra o kadar korkulardan sonra öyle çıktı ortaya.bogazdaki kulaktaki disdeki yani herhangi bi iltihap durumu yapabiliyo.gribal durumlar gibiLenf beziniz neden iltihaplanmış peki belli miydi sebebi