Merhaba arkadaşlar. 31 haftalık hamileyim ve dünden beri tansiyonum 12/8 lerde ne yapsam düşüremedim. Zaten tuzsuz yiyorum 1 aydır, internette tansiyon düşürmek için ne yazıyorsa uyguladım limon yedim, sarımsak yuttum vs. ama yok düsmüyor. Yüksek tansiyon problemi olanlar yardımcı olabilir mi, neler yapıyorsunuz lütfen yardım edin daha da yükselmesinden korkuyorum
Merhaba arkadaşlar. 31 haftalık hamileyim ve dünden beri tansiyonum 12/8 lerde ne yapsam düşüremedim. Zaten tuzsuz yiyorum 1 aydır, internette tansiyon düşürmek için ne yazıyorsa uyguladım limon yedim, sarımsak yuttum vs. ama yok düsmüyor. Yüksek tansiyon problemi olanlar yardımcı olabilir mi, neler yapıyorsunuz lütfen yardım edin daha da yükselmesinden korkuyorum
Çok saol canım benim biraz olsun içime su serptin. Cuma günü randevum var doktorda, cumaya kadar da sağlık ocağından hergün gel takip edelim tansiyonunu sonra doktorunu bilgilendir dediler. 2 haftadır ayağım brz şiş diye surekli havada tutup uyuyorum bendeCanım benim korkma. 12/8 endişe edeceğin bi değer değil. Ben dört yıldır hipertansiyon hastasıyım şuanda da 37+2 hamileyim. Çarşamba günü sezeryana gircem. Benim tansiyonum normalde 13/8 zaten son bir haftadır 14/9-15-9 da seyrediyo. Tabiki en baştan beri tansiyon ilacı kullanıyorum. Öncelerde günde 2 adetken şuanda günde 5'e çıktı malesef. Doğuma yaklaştıkça ve tabi sıcaklarda etki ettikçe tansiyon yükseliyo haliyle. Ellerin ayakların ayak bileklerin şişmesi cok normal. Doktorum yüzün şişerse bizim için sorun dedi. Gebelik zehirlenmesinin belirtisi olabilirmiş yüz şişmesi. İdrar tahlilinde protein kaçağı var mı diye bakıyo doktor durumu netleştirmek için. Bana 33. Haftayı görebilirsek şükret demişti doktorum o kadar vahimdi yani durumum ama bin şükür atlattık o günleri. İçini ferah tut. Doktorunu bilgilendir. Sık sık ölç tansiyonunu not al doktoruna söyle takip ettiğini de. Ben günde 5 defa ölçüyorum. Kontrol altında tutmak şart. Birde demir ilacından dolayı dışkı koyulaşır, kan ilacı demir ilacı bebek için cok önemli. Gelişimini tamamlamasında önemli olduğu için kesmeyin derim vitaminleri. Keserseniz de doktorunuzu bilgilendirin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gyno ferro sanol vermisti doktor uzerinde demirde yaziyor 2-3 gundur icmeye cesaret edemiyordum erken oldugunu dusunup bugun icmistim bitane bukadar cabuk etki edermi ki.. Aman bidaha doktora cikana kada icmeyim ozmn neden verdiki bunu bana.. Tüh.. Az kalmıs doğumunada Allah yardimcin olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?