çok teşekkür ederimm cevabınız için içim rahatladı. peki ilaca başladıktan sonra ne kadar sürede düştü tsh ınız?200 yazmışım çok pardon 20 yazmak istemiştim. Ama tiroid bebeğin sağlığı içinde önemli baktırmakta fayda var.
okurken aklım gitti200 yazmışım çok pardon 20 yazmak istemiştim. Ama tiroid bebeğin sağlığı içinde önemli baktırmakta fayda var.
Ben tsh 24,6 ile hamile kalmıştım ama yine bir doktorla görüşün tabii.Ya biri bana cevap verebilir mi
Sanırım 4,5 altı kadınlar için normal. Ben hormon takviyesi alıyorum ona rağmen hiç 5'in altını görmedim.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim pazartesiye gidecem ama merak ettim araştırdım anlayamadım yüksek mi diye
Teşekkürler ederim içim Bi nevze olsun rahatladı bakalım Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasınSanırım 4,5 altı kadınlar için normal. Ben hormon takviyesi alıyorum ona rağmen hiç 5'in altını görmedim.
Amiin inşallah en yakın sürede güzel haberi alırsınız ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz.Teşekkürler ederim içim Bi nevze olsun rahatladı bakalım Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın
Allah razı olsun herşeyi dilediğince olsunAmiin inşallah en yakın sürede güzel haberi alırsınız ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz.
benim doktorum 2,5 altı olmasını istiyoruz gebelikte dedi yani değeriniz normal sınırda benceMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza size sorum ılıcak tsh 2.224, sizce çok yüksek mi hamile kalan var mı bu degwrlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?