• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek Tsh ve Tüp bebek transferi

maviyesil1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
7
1
1
33
Tsh 8,42 doktorum bu ay transferi yapalım gebe kalmana engel değil diyor ve bu konuda net.sonrası için sıkıntı ama düser zaten diyor euthrox 50 mg kullanıyorum kafamda soru işaretleri oluştu ertelemeli miyim?

Tsh 8,42 doktorum bu ay transferi yapalım gebe kalmana engel değil diyor ve bu konuda net.sonrası için sıkıntı ama düser zaten diyor euthrox 50 mg kullanıyorum kafamda soru işaretleri oluştu ertelemeli miyim?
Merhaba şahsen ben yerinizde olsam ertelerdim sonuçta risk ya allah korusun ilaçla zor düşerse bebek de sorun olabilir bence bu göze alınacak bir durum değil tabi doktor değiliz ama kendi şahsi fikrim

Doktorunuzun böyle demedine çok şaşırdım benimki katiyen 2.5 in altına düşmeden yspmaadı en titizlendıgı şeydi ki ki benim tsh 3.2 idi buna rağmen. Yaptınız mı transferi

Ben de çok şaşırdım bana tsh 3 lerdeyken hamile kalman bile zor demişti dahiliye doktoru da çok üzülmüştüm. İdeal olanı 2.5 altıdır bence kesinlikle transferi ekle zaten 8 tsh değerin varsa ciddi bir tiroit problemin vardır. Bu da bir bağışıklık problemi ve vücut bebeği kabul etmeyebilir.

Back
X