• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek vücut sıcaklığı

dnnslimanov

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
3
yeniden herkese merhaba,
Geçen hafta ilk erken gebelik negatif
Güncel yaptıklarım silik çizgi
Belirti olarak hiçbir şeyim yok, ancak vücut sıcaklığım çok yüksek, ateşim var gibiyim bir iki gündür. Sebebi nedendir, yaşayan var mı

Silik çizgi yani hamilesiniz :) ilk anlarda zaten belirtiler oluşur sonra normale döner ve tabi herkeste aynı değil.mide bulantıları çok yaşanır ilk ay dönemde.merak ettiğim şey şu negatif çıkan testi ne zmn yaptınız bu diğerlerini ne zmn yaptınız adet öncesi baz alınarak

yeniden herkese merhaba,
Geçen hafta ilk erken gebelik negatif
Güncel yaptıklarım silik çizgi
Belirti olarak hiçbir şeyim yok, ancak vücut sıcaklığım çok yüksek, ateşim var gibiyim bir iki gündür. Sebebi nedendir, yaşayan var mı
Benimde adet ateş sicakligim 35.8 dir ben 3 aydır ateş takibi yapiyorum yumurtlama zamanı 35.9 dan birden 37.2 ye çıktı anladım yumurtladigimi ertesi gün 36.2 ye düştü sonra 36.5 cikti daha sonra hep böyle devam etti dpo 7 de birden yine 35.5 e düştü dün ve bugün tekrar 37.0 çıktı iki gündür en az 36.5 ve 37.1 ararsında yapay zekaya sorduğumda yerleşme zmani birden ateş düşüyor ve tekraradan yükselirse gebelik ihtimalini güçlendiriyor diyor inşallah güzel haber alırsam detaylı anlaticam ☺️

Back
X