Anket Yükseklik korkunuz var mı ?

Yükseklik korkunuz varmı?

• Evet

OY: 101 63,5%
  • Hayır

OY: 25 15,7%
  • Bilmiyorumtatlicadiarzu

OY: 8 5,0%
  • Ne korkusu!! Yükseklik benden korksun:1closedeyes:

OY: 25 15,7%

• Ankete Katılan
    159
ne yalan söylim 2. kattayken evimiz 5. kattaki komşuya gittiğimde bi hoş oluyodum balkonlarına çıkınca falan tatlicadiarzu ama öyle korkum falan yoktur gamyoncuiremsu

olmazmı hemde nasıl..sınırım 3, kat.......
ondan yukarısından aşağı asla bakamam..kalp atışım tavana vurur..evimde 3, katta neyseki........

korkmak ne kelime :1shok:
yüksek bi yerden aşağıya bakınca belimden altı tutmaz gibi olur tatlicadiarzu:roflol:

Korkmak sengözlerimebaksanab Hayatımda en çok istediğim şey bir uçaktan paraşütle atlamak :utangac:

ayyyyyyy ben korkunun gözünü çıkarmışım galiba 2,kattan bile aşağıya bakamam....:bbo::bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok korkarım yüksekten.korku o kadar çok işlemişki bana rüyalarımda hep yüksekten düşerim bağırırım sesim çıkmaz.neden korktuğumu bende bilmiyorum:1no2:

yükseklik = ben ... salıncaktan bile korkuyom ne diyosun sen kafamçokkarıştı..temizlikçi gelmezse camlardan dışarısı görünmeyecek hale gelsede korkudan cama çıkıpta silemem...
.. ayyyy ne pis olurum ozaman ..:mymeka:

yükseklik = ben ... salıncaktan bile korkuyom ne diyosun sen kafamçokkarıştı..temizlikçi gelmezse camlardan dışarısı görünmeyecek hale gelsede korkudan cama çıkıpta silemem...
.. ayyyy ne pis olurum ozaman ..:mymeka:

hey allahim yarabbim .. sunun dedine bak ya.:1closedeyes:. kocaman kadin olmus, boyu kadar kizi var dogumdan korkmamisda yüksekten korkuyo.. :roflol::roflol::roflol:

Back
X