Anket Yükseklik korkunuz var mı ?

Yükseklik korkunuz varmı?

• Evet

OY: 101 63,5%
  • Hayır

OY: 25 15,7%
  • Bilmiyorumtatlicadiarzu

OY: 8 5,0%
  • Ne korkusu!! Yükseklik benden korksun:1closedeyes:

OY: 25 15,7%

• Ankete Katılan
    159
evet 2.kattan sonrasında ağaşı bakamıyorum rüyamda bile psikolojik olarak yüksek bi yerde mahsur kalıyorum

sanırım bendede var ama binaya göre değişiyor yani balkona çıktığım an eğer balkon çok küçük aşağısıda arazi falansa yada yokuş aşağı falansa daha mümkün değil aşağı bakamam ama çok aşırı değil..yinede yüksek binaları sevmiyorum...özelliklede o binalardaki asansörlere binmeyide...aklıma hep şimdi asansör düşerse ne yaparız diye :uhm: endişeler gelir...ama çok şükür kapalı yerde kalma korkum yok..

var mafoldumben ve ben metrobüs merdivenlerinden inip çıkarken çoook korkuyoruum kafamçokkarıştı:1shok:mafoldumben

yükseklik benden korksun ulennn ....bungy jumping and yamaç paraştü yapmak isteyen birine yükseklikten korkuyor musun diye sorulur mu kaydirigubbakcemile3

Var gibi:)
Amma ve lakin havada ip üzerinde yürüme,50 mt.üzerinde bir direğe tırmanma ve oradan atlama vb.deneyimlerim olmuştu.Yendim sanki...
sempatiksalakcinni
Ama öyle gondol,uçan salıncak,alabora ya bayılırım,hiç de korkmam...Bayılıyorummmmm o tür aletlere...

Son düzenleme:
yüksekten korkarım lunaparktaki dönme dolaba gondola binemezdim korkumdan hala öyleyimdir

bir anlık tedirginliğim olur ama kısa sürer sonra keyfini çıkarırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…