Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Yükselen Burcunuz Nedir ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
burcumuz etkilediği gibi yükselenlerde etkliyormuş,mesela davranışlarımız,daha çok fiziksel özelliklerimiz :) mesela benim ki TERAZİ :) Sizlerinki neymiş buyrun bakalım :))

Söyle duşun, kovanın bağımsız baglanmakta zorluk çeken yapısıyla, akrebin hastalık derecesindeki kiskancligi. Bir öyleyim, bir boyle. İkisiyle de rahat değilim.

ayy çok zor öyle :) karşındaki de anlayamaz ki seni böyle,ama farklı biri istyen kişi senden bıkmaz :)

burç koç yükselen terazi benimde. kovalarda kimlik bunalımı denge sorunu oluyormuş öyle duydum etrafımdada var kova olupda bu sorunu olanlar.

yay.. iki karakterde özgürlüğüne düşkün..
yükselen için karşıya kendimizi nasıl ifade ettiğimiz yansıttığımız derler bi oldugunuz ınsan bı gosterdıgınız bırde sandıgınız ınsansınızdır muhabbetının esası ıste yukselen karsıya oldugumuzu gosterdıgımız burcumuz oldugumuz sandıgımız nedır ogrenınce soylerım sızede kızlar

Yükselenim yay kızlar ama hiç bir özelliğini taşımıyorum varlığımla ruhumla tam bir kova kadınıyım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…