Yükselen Burcunuzu Öğrenin..

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
Yukselen burcunuzu ogrenmek istiyorsaniz tiklayin arkadaslar....

Link Silinmiştir.
 
Ben başka sitelerde baktığımda hep yükselenim ikizler diye geçiyordu. bu sitede yengeç diyor. nasıl anlicam ben yaa? :uhm:
 
oylemi? bilmiyorum vala benim her baktigim sitede yukselen burcum oglak cikiyor..bu sitede de oglak ciktim..
bakalim diger arkadaslar icin ne cikacak.
 
bende tam bi teraziyim bundada yükselenim terazi çıktı. saati yanlış hatırlıyo olabilirmisin?
 
yelizcim bende çok merak ediyorum yükselen burcumu ama komik bir durum var annem başka saat diyor babam başka saat diyor hangisine güveneyim :)
 
Imperfect.. yukselen burc dis gørunusunu anlatir eger yukselenin Yengecse: orta yada kisa boylusundur duygusalsindir, gøzlerindende belli olur bu.. burnun hafif kavisli olabilir (bu genelde aile ye bagli) kilo almaya uygun bir tipin olabilir, bele gøre gøus ve kalca dahada cikiktir.
Ikizler ise: ince duzgun narin bir yapi, cok hareketli cok zeki, eli ayagi beyni syrekli calisir.. nese sacar etrafa.. kilo almaya uygun degildir kesinlikle
 
seloss, tşk ederim canım. sanırım benim yükselenim ikizler o zaman. saydığın özelliklerin hepsi tutuyor. ama keşke yükselenim yengeç olsaydı yaaa...
 
hiç değilse sevgilimle yükselenlerimiz uyuşsaydı yaa...ne burçlarımız ne de yükselenlerimiz için uyumlu diyor yorumlar.Olsun ya bizim sevgimiz burçların ötesinde.:asigim:
 
Papatya neyı bulamadın cok kolay;;mesela benımkıne bakalım,11 temmuz hangi tarıh aralıgındaysa buluyosun ve dogum saatıne gore ordakı sekıllerden cıkarıyosun cok basıt
 
yükselenimin yay olduğunu zaten biliyordum ama bir de burda deneyeyim dedim evet yine yay çıktı.
arkadaşlar ayların önündeki sayılar ayın kaçında doğduğuysanız onu bulmanız için gerekli sayılardır.
mesela şubat ayını ele alalım: şubat ayının '6' ve '18' olmak üzere iki sayısı var.şubatın altısından önce,altısında ve altısından 17 sine kadar doğmuş olanlar 6 rakamıyla üstteki doğum saatini karşılaştırdığında ortaya çıkan şekil kişinin yükseleni olacak.18 i ve sonrası ise 18 rakamını kullanacak. umarım anlatabilmişimdir canlarım öptüm.
 
Şimdi arkadaşlar ben 7 ekimde doğdum ama doğum saatim 14:40 ila 14:50 arasında işeymiş. yani ne 15 ne 14. Bu durumda ben kova mıyım oğlak mı? Başka sitelerde sorduumda genelde kova çıkardım burda oğlak gibi miyim neyim. Ama ben kova olmak istiyorum yaaaa
 
Arkadaşlar bölümüzde minik bir temizlik olmuştur konularınızın geride kalmaması adına yazıyorum konular için çok teşekkür ederiz:)
 
X