çoğunlukla ama 25 yaşından sonra ağır basmaya başlıyormuş yükselen burcu
bi gün annemle onun bi arkadaşının evine gittik
başka misafirde vardı, daha önceden hiç görmediğimiz, meğerse astrologmuş
bana bi baktı, dediki senin ya burcun akrep ya yükselenin
nasıl anladın dedim
gözlerinden dedi, bakışlarından güya akreplerin bakışları çok etkileyiciymiş ve akrebin gözleri ne renk olursa olsun çok güzelmiş
ne bakış varmış bende ya
Allah yardımcımız olsunÇevremizdeki insanlara da sabır diliyorum Cidden ben bile bazen tahammül edemiyorum kendime
Hadi ya benim de gözlerimi çok beğeniyorlar.Ama eskiden de beğenirlerdi20'ye girdiğimden beri çok değiştim ama bir çok yönden akrep özellikleri taşır oldum. Gerçi ben terazi burcunu akrepten daha çok seviyorum ya.Duygusal olmak bana göre değil,akrebin o özelliği bulaşmadı daha üstüme bulaşmaz inşallah
Ay allahım her sölediğinle beni anlatıyorsun resmen ya... Eşimle zıt düştüğümüz tek konu bu maalesef... Ben bir plan yapıyorum(ben yapıyorum eşim değil) aradan 2 saat geçiyor geçmiyor değişiyor kararım...Arkadaşlarla plan yapınca kötü oluyor çokEşim artık sen düşün en son kararını söyle bana diyor
övme mi :)
bir tane olumlu birşey okumadım ben
neyini övücem anlamadım
daha dur
TERAZİ
Mıy mıy terazi, dır dır terazi.
Iııyyy .bu var ya bu.?
Bıdı bıdı konuşur.
Soğuk nevalenin tekidir..
Bunu en çok kendisi sever, sonra annesi, sonra varsa
teyzesi...
Sonra , Sonra . bunu kimse çok sevmez..
Canınız sıkıldığında en son arayacağınız kişi olmalıdır.
Çünkü sizin ufak bir moral bozukluğunuzu dahi depresyona kadar
götürür...
Kafasını her şeye takar.
Gel git akıllının tekidir.
Bir gün size çok yakın davranır,
ertesi gün bir bakarsınız suratınıza dahi bakmıyor.
Sırlara , gizemli şeylere çok meraklıdır.
Müthiş bir dedikodu deposudur.
Kim kiminle ne yapmış..?
bilmem kim nerde ne etmiş.?
miş de miş miş... !
hemen hemen çoğunu bir yerlerden duyar, görür, bilir.
Yapmacık beyinlinin tekidir.
Akıllı takılır, takıldığıyla kalır.
İnsanı boğan sıkan bir havası vardır.
Başta zor bir ihtimalle de olsa size çekici ve ilginç gelse
bile,
sonrasında mazoşist değilseniz şayet kaçacak delik ararsınız.
Yemeğe düşkündür. Özentinin tekidir.
Çevresi tarafından robot, soğuk ve dengesiz olarak taninır.
Tatminsizin tekidir.
Son olarak çok fazla kaile alınacak biri değildir.
Aynen nefret ediyorum bu kararsızlığımdan.Evden çıkamıyorum bu yüzden 2 saatte kolye takıyorum vazgeçiyorum,toka takıyorum vazgeçiyorum sonra ikisini birden yeniden takıyorum olmaz böyle diyip sadece birini takıyorum Her konuda bu şekilde kararsızım
Hadi ya benim de gözlerimi çok beğeniyorlar.Ama eskiden de beğenirlerdi20'ye girdiğimden beri çok değiştim ama bir çok yönden akrep özellikleri taşır oldum. Gerçi ben terazi burcunu akrepten daha çok seviyorum ya.Duygusal olmak bana göre değil,akrebin o özelliği bulaşmadı daha üstüme bulaşmaz inşallah
buda bennnnnn, BENNN
Akrep :Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri, üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı, dalavereci, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o, o var ya o! Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda, aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır, ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever, oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.
pardon bunu yazacaktım aslında
hep yalnız yazmışlar ya
dur bulayım
ahanda buldum
''Kova :Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!''
Nerden buluyosun bu yorumları yahu sen çok acımasızca
hahha aa hiç alakası yok yaa
hangi saçma siteden buldun ki sen bu :kendinetozkondurmayansmile:
yükselenim koç muş yaz bakım ne diyor
Nerden buluyosun bu yorumları yahu sen çok acımasızca
Kızlar benim hem burcum akrep
Hem de yükselenim akrep.
Ne kötüymüşüm ben yaaaa.Siz beni vurun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?