Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül yükseleni akrep olan başaklar ?

Ben varim ben evet aslında memnunum bu durumdan. Eskiden böyle degildim ama yalniz basima bişeyler yapmayi cok seviyorum kendime cok iyi arkadas oluyorum. Yukselen burçlar30 yasindan sonra etkili olmaya baslarmis biliyor musunuz? Depresifim kesinlikle duygu durumum cok cabuk degisiyor bir de.

Son düzenleme:
http://www.uzmantv.com/yukseleni-akrep-olan-basaklarin-ozellikleri-nelerdir
ek olarak arkdaşlar çok depresif bir kişiliğim var ve hep yanlız kalmak istiyorum sizde de bu özelliklere sahipmisiniz?

Yalnız kalma isteği de duygu durum isteği de had safhada :) Hem en iyi hem en kötü burç-yukselen burç ikilisi sanırım

aynen benim de

benim kızım da başak aynı zamanda akrep yükseleni....
çok zorrr....
büyütürken sıkıntı yaşıyorum...

aaa demek yükselende etkiliyor baya bende aynıyım. yalnız sinemaya gitmeyi sahilde tek gezmeyi çok severim çevremdekiler şaşırıyor ama :)
demek başak akrep etkileşimindenmiş. depresiflik ben de diz boyu. pireyi deve yapıp günlerce ağlayabilirim

Bende duygu değişimi yaşıyorum birden bire ve yalnız kalıp kendi kendime vakit geçirmeyi ve kendime inzivaya çekmeyi çok seviyorum sosyal çevrem çok geniş olduğu galde

benimde yükselenim akrep, başak kadınıyım hayır ben aslında şen şakrak birisiyimdir. ama ruh halim çok değişkenlik gösterir, gün içinde hemen değişim gösterebiliyorum, kinci bi yapım var malesef hiç unutmam yapılan kötülüğü de iyiliği de

Sevince çok fena seviyorsun , sevmeyince çok pis nefret ediyorsun ama karşıdakini sevsen de sevmesen de hiçbir şey yansıtmıyorsun ...Belki sevdiğin bakıyor gözlerine, her hangi bir işaret bekliyor belki minik bir gülümseme... Ama hayır sen uğraşsan da sevdiğine açıklamıyorsun , çünkü korkuyorsun... reddedilmekten , nefret edilmekten.. Çünkü senin sevdiğin çok sevilen biri oluyor hep... Kalbinde biri var mı bilinmez, ya onca kızın arasında seni seçeceğimi mi sandın derse , diye kafanda kaoslar , bitmek bilmeyen derin düşünceler... bir ağlarken bir gülmeler... zor arkadaşım , gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…