Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.uzmantv.com/yukseleni-akrep-olan-basaklarin-ozellikleri-nelerdir
ek olarak arkdaşlar çok depresif bir kişiliğim var ve hep yanlız kalmak istiyorum sizde de bu özelliklere sahipmisiniz?
Ben varim ben evet aslında memnunum bu durumdan. Eskiden böyle degildim ama yalniz basima bişeyler yapmayi cok seviyorum kendime cok iyi arkadas oluyorum. Yukselen burçlar30 yasindan sonra etkili olmaya baslarmis biliyor musunuz? Depresifim kesinlikle duygu durumum cok cabuk degisiyor bir de.
bennbir tane bile yükseleni akrep olan başak yok mu arkadaşlar![]()
aynen benim deBen varim ben evet aslında memnunum bu durumdan. Eskiden böyle degildim ama yalniz basima bişeyler yapmayi cok seviyorum kendime cok iyi arkadas oluyorum. Yukselen burçlar30 yasindan sonra etkili olmaya baslarmis biliyor musunuz? Depresifim kesinlikle duygu durumum cok cabuk degisiyor bir de.
Ben varım :))) akrepin hep kotu ozelliklerini almisim yaaabir tane bile yükseleni akrep olan başak yok mu arkadaşlar![]()
aaa demek yükselende etkiliyor baya bende aynıyım. yalnız sinemaya gitmeyi sahilde tek gezmeyi çok severim çevremdekiler şaşırıyor ama :)Ben varim ben evet aslında memnunum bu durumdan. Eskiden böyle degildim ama yalniz basima bişeyler yapmayi cok seviyorum kendime cok iyi arkadas oluyorum. Yukselen burçlar30 yasindan sonra etkili olmaya baslarmis biliyor musunuz? Depresifim kesinlikle duygu durumum cok cabuk degisiyor bir de.