yumartalık rezervi yas 20 ama yumurtaların yası 45

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Kızlar arkadasım tüp bebek yapıyor 20 yasında 3 yıllık evlı bebegi hic olmadı .
bugun yumurta rezervi tahlili filan yapmış.ama kız arkadasımın yası 20 yumurtalarının yası 45 ama simdi 2 yumurta gelişmiş doktor korkma dedi.
arkadasım suan aglıyor,sizce boyle olup tutan var mı?

canım yeterkı kalıtelı olsun dollenme olsun bence uzulmesın 2sıde dollnır ınsallah bıze gereklı olan bebek ve bebegı bıze tek embrıo ıle yanıı tek yumurtayla sahıp oluyoruz uzulmesın toplandımı yumurtaları

canım yeterkı kalıtelı olsun dollenme olsun bence uzulmesın 2sıde dollnır ınsallah bıze gereklı olan bebek ve bebegı bıze tek embrıo ıle yanıı tek yumurtayla sahıp oluyoruz uzulmesın toplandımı yumurtaları

Yok perşembe toplanacakmış hayırlısıyla ...
Cevabın icin tesekkur ederim ...
bebişin varmı senin..

y
Yok perşembe toplanacakmış hayırlısıyla ...
Cevabın icin tesekkur ederim ...
bebişin varmı senin..
yok canım bende tub bebek tedavısındeyım hem benım yumların toplndıgı gun b bayan vardı dk dedı 2yum gorunuyordu 4 tane topladık hastadadan dedı yanı bellı olmaz yeterkı klıtelı lsun canım

y

yok canım bende tub bebek tedavısındeyım hem benım yumların toplndıgı gun b bayan vardı dk dedı 2yum gorunuyordu 4 tane topladık hastadadan dedı yanı bellı olmaz yeterkı klıtelı lsun canım
Ayy cok tatlı bende yapacam hayırlısıyla martta rabbim herkese evlat nasip etsin..
hersey alınır birtek cocuk alınmıyor..
rabbim ne buyyük ki bizi sınıyor bunuda cok şükür sabor edelim bol bol dua edelim şimdilik dualarım sizinle rabbim
O huzır veren evinizden cocuk sesşlerini eksik etmesin..
İnşallah amin..

Ayy cok tatlı bende yapacam hayırlısıyla martta rabbim herkese evlat nasip etsin..
hersey alınır birtek cocuk alınmıyor..
rabbim ne buyyük ki bizi sınıyor bunuda cok şükür sabor edelim bol bol dua edelim şimdilik dualarım sizinle rabbim
O huzır veren evinizden cocuk sesşlerini eksik etmesin..
İnşallah amin..
amınnn canım cumlemız evlatlarımıza kavuşalım...herkezın bı cok sınavı var bu dunyada bızlerın sınavlarının arasındada evlat ozlemı hasretı var... ınsallah bu sınavdan hakkıyla cıkıp evlatlarımızı kucagımıza alırız taktır ALLAHIN ama tedbır bızden RABBIM bır ayette dıyorkı herkezın kaderını kendı çabasına bıraktım ne guzel anlatıyor oyuzden mucadele edıcaz pes etmek yok bılıyorum hemde cok ıyı bılıyorum bu yol zor bı yol yolda uzulmek var ama sonunun mutlu bıtecegıne ınanıyorum ALLAH kabul etmeyecegı duvaya el actırmazmış bızler o duygu tatmadan evlat sevgısıyle hasretıyle yanıyoruz ve o muhteşem gun gelıcek ve yavrularımızı ınşallah allah ızın verırıse kucagımıza alıcaz

Kızlar arkadasım tüp bebek yapıyor 20 yasında 3 yıllık evlı bebegi hic olmadı .
bugun yumurta rezervi tahlili filan yapmış.ama kız arkadasımın yası 20 yumurtalarının yası 45 ama simdi 2 yumurta gelişmiş doktor korkma dedi.
arkadasım suan aglıyor,sizce boyle olup tutan var mı?
Üzülmesin tıp çok ilerledi.sigara içiyorsa hemen bıraksın

Ben varim 2 yasinda kizim var. Simdi de kardes icin ugrasiyorum kizima hamile kaldigimda 23 yasindayim

X