Yumrtladigimizi nasil anlariz

Hyt0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
49
4
1
40
Yumurtladigimizi nasil anlariz acaba... Testle takip edemedim ama sonradan anlama ihtimal var mi

Yumurtladigimizi nasil anlariz acaba... Testle takip edemedim ama sonradan anlama ihtimal var mi
Şeffaf renkte bir akıntı oluyor böyle parmağınızla tuttuğunuzda tabiri caizse uzattikca sünen bir akıntı. Ayrıca kasiklarda hafifçe batma şeklinde ağrı da olabiliyor. En belirgin belirtileri bunlar benim bildiğim

Yumurta akı kıvamında akıntı da diyebilirim

Benim 2 gün süren ağrım ve sonrasında şeffaf akıntım oluyor birde aşırı duygusallık ve depresyon hali bunlar olunca anlıyorum ovulasyondan sonra adet olana kadar göğüslerim acıyor adet olunca geçiyor

Ovulasyon testinde cikmadi sanki akintim oldu gibi ama pvulasyon testi negatif cikti ne simdi bu anlamadin

Ovulasyon testinde cikmadi sanki akintim oldu gibi ama pvulasyon testi negatif cikti ne simdi bu anlamadin
Kaç günde bir adet görüyorsun canm yani düzenli mıdır? Misal 28 güne bir adet görüyorsan 14. Gün yumurtluyorsun demektir adetten sonraki günlerde hergün uyguladın mi ovulasyon testini

Laboquick marka ovulasyon testi de çok güzel sonuç veriyor ben geçen ay pozitif yakaladım ama malesef gebelik olmadı belki de daha zamanı değil.. Rabbim ne zamn kısmetse ederse artık.. ama kullanan çoğu kişinin memnun kaldığını biliyorum

Normalde 25 gunde bir oluyodum ama iki aydir 23 gunde oluyorum o yuzden o da kesin degil. 25 gunde olsaydim eger bugun yumurtlama gunumdu ama test negatif

Normalde 25 gunde bir oluyodum ama iki aydir 23 gunde oluyorum o yuzden o da kesin degil. 25 gunde olsaydim eger bugun yumurtlama gunumdu ama test negatif
Canım bence hormonlarına Baktır kesin öyle öğrenirsin adetin 3. Günü git lh fsh vs. Onlara baksınlar 21. Günü de progesteron a zaten ultrasonla da anlar doktor. Ovulasyon testini ne zaman yaptın kaçırmış olabilir misin çünkü lh testinin yanılacağını sanmıyorum

Canım bence hormonlarına Baktır kesin öyle öğrenirsin adetin 3. Günü git lh fsh vs. Onlara baksınlar 21. Günü de progesteron a zaten ultrasonla da anlar doktor. Ovulasyon testini ne zaman yaptın kaçırmış olabilir misin çünkü lh testinin yanılacağını sanmıyorum
Ah ah ben hiç 20li günlerde bir adet olduğumu hatırlamıyorum hep 30-35 günde bir.. kistim vardı doktor 3 ay doğum kontrol hapı kullan demişti sadece o 3 ay 28 günde bir adet oldum.kistim de gecti.hapi bıraktığım ay 35 günde oldum.. benimki niye böyle oluyor blmyorum..

Bende o gun sicaklik artisi oluyor daha dogrussu hafif usume hissi ama vucudum sicak. Ve sol yumurtaligimda oturup kalkarken egilirken hafif agri oluyor. Seffaf akintim , duygusallik , nedenini anlayamadigim bir bulanti oluyor. En onemliside vajinal sivi artişi oluyo. Hissediyosun bunu.

Back
X