- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fondöten+pudraKizlar kardeslerim kavga ediyodu buyuk olan kucugu cok feci dovuyodu onlari ayırırken birden ben buyuguyle kavga eder oldum o esnada alnima yumruk atti gerizekali ya. alnimda morluk olustu buz koydum 10 dk ama kizarik duruyo en iyi cozum nedir yarin dershaneye boyle gitmek istemiyorum.yardim edin lutfen![]()
Yapacak bisey yok o zaman fondotenle idare edicem tesekkur ederm
Viks krem mi ilk kez duydumviks sürüldüğünde çarpmalar vurmalar ezilmeler de morarma olmuyor
Buzla zeytin koydum biraz sis ama morarma yok allahtanEkmeği çiğne ağzında yumuşasın çıkar alına tülbentle sar,eski bir yöntemdir ama işe yarar.
Buzuda ihmal etme.
,Anestol krem var ağrı kesici ve morluğuda alır..
Valla et falan hic aklima gelmedi direk buz koydumYumrugu ilk yedigindr bi parca et ya da cignenmis ekmek koyabilirdin ama gec kalmissinFondoten kapatacaktir birazda sacla kamufle edersin gecMis olsun ...
Bende oyle kapaticam artik kizlar :)evet en mantıklı fondöten..
Kahkulum de tam terste ya solda ama sislik sagda :) morluk kalmadi da sislik var .Valla kahkul kestir bari hem biraz farklilik katarsin hemde morluk kapanir![]()
Trajikomik :) bencede tek yol fondoten.Geçmiş olsun komik olmuş durum birazTek çözüm galiba fondöten.
Patateste ilgincmis bunlar lazim olur tesekkur ederimPatates koy..morlugu alır
Bu tür durumlar için çiğ et gayet iyidir aklınızda olsun. Bkz Google
eti şimdide koyabilirsin sabah şiş bir kafayla uyanmazsın şişmesinide önler
birde bizim yeğenler kafaya düştüğü zaman soğuk parayı tam şişlikin üstüne biraz bastırarak tuttururduk oda şişmesini önlüyordu