evet kızlar bugün opu yani yumurta toplama günümdü sabah 10 da gittim herşey normaldi bu arada bu benim ikinci deneyimim olduğu için az stersliyim ilki gibi telaşlı değildim...anestezi uzmanı koluma kocaman enjektörü verdi ilki gibi profesyonel değildi yani sadece ilki değil ..benim bildiğim serumla damla damla verilir şu anestezi ..neyse başım döndü hemen uyudum sonra aradan 40 dakika geçti hayal meyal hatırlıyorum iki doktor hemşireler koşuşturuyor hemşire hafiften alnıma yanağıma vuruyor hadi aç gözlerini aç ben açıyorum ama kendi kapanıyor hem açıkkende kapalı gibi kapkara heryer doktorum çabuk odaya beni sedyeye alıp diğer kata indirdiler başka bir doktoru çağırıyorlar nabbız düşüyor kalbi duracak diye(eşim dışarda bu koşuşturmaya şahit oluyor ama hiç birşey söylenmiyor içerde başka hasta için yaptıklarını demişler hemşireler...eşiminde kafası rahat tabi merak ediyor ve soruyor hemşireyevgeçen sefer 1 saat sürmüştü 2 saat oldu neden içeriye alınmıyorum tabi hemşire beyefendi içerde ağır bir hasta var kimseyi almıyoruz demiş..sonra gözümü açtığımda hatırladığım etrafımda anestezi uzmanı üç hemşire iki doktor...kolumda serum burnumda oksijen biri kolumdan nabzı takip ediyor diğeri beni soyuyor(zaten çıplaktım sadece atlet ve sütyeni hemen çıkarıp kalbimin atışını dinliyor ve bağırtı sesleri aç gözünü sakın kapama sakın diye bağırıyor..yanımda transferi gerçekleşen bir kadınla aynı odadaydık kadın beni o halde görüp ağlamış düşünün artık ne haldeyim....neyse geçte olsa uyandım ve eşimin gelmesini istedim herkesin eşi yakını odada benimki 4 saattir dışarda bekliyor..çağırmıyorlar kolumda serum burnumda solunum cihazı ve başımda hemşire bekliyor ya o halde görse ki gördü kavga çıkarır..ve anladık ki bana anesteziyi fazla vermişler bünyem kaldırmamış ve şok geçirmişim yazarken bile beynim yerinde değil gibi kızlar birde şunu anladım hayat yaşamak bir çocuk sahibi olmasam da o kadar tatlı ki...şükür yaşıyorum gerçekten dedikleri gibi ölümden döndüm o çizgiyi gördüm....Allaha binlerce kez şükür belki bana bir ders oldu Allah tarafından son zamanlarda belki isayana kaçmışım bilmeyerek ona kefalet oldu belki...
Son düzenleme: