YUMURT CATLATMA IGNESI

goztepe

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
171
34
kızlar merhaba.kafama taktıgımdan berı bu 4.ayım gebe kalamadım.daha onceden normal yollarla 2 kez gebe kaldım ama dusukoldu.cunku kan pıhtılasması varmıs.dr um kafana taktıgın ıcın kalamıyorsun dedı ve bana yumurta catlatma ıgnesı verdı.bende ıgneyı vuruldum salı gunu.bu arada dayanamadım cuma gunu gebelık testı yaptım hamıle cıktım.ınanamadım.sonra gıttım kan verdım beta hcg 103 cıktı.ıgnenın etkısınden gebe gozukuyor olabılırmıyımkı.yoksa ıgneyı vurulmadan oncemı acaba hamıle kaldıydım.kafam allak bullak oldu.ıgne vurulmadan once gebe kaldıysam vuruldugum ıgne bebege zarar verırmıkı.

Ben kullanmadım hiç ama forumdaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla en az 1 hafta geçmesi gerekli. Çatlatma iğnesinin içindeki hcg hormonu ancak o zaman azalıyormuş. En mantıklısı yumurtlamadan en az 10 gün sonra gebelik testi yapmaya başlamak. Hakkınızda hayırlısı olsun...

İyibgunler canim bende iki ay once vuruldum ve ignenin 15. Gunune kadar da hem kan hem idrar da pozitifti . 17,5 cikti kanda fakat gunum geldiginde hasta oldum. Yani ignenin etkisindendir. Normelde 13 gunde geciyor etkisi ama degisede biliyor. Ben 15,gun etkisini gordum.

X