• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta 20mm ama ovalüsyon testi pik deil???(bilgi alışverişi)

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
4.581
1.427
83
35
Merhaba kızlar bu ay femara kullandım bugün yumurta kontrolüm vardı adetimin 14.günü bugün ve 20mm dedi doktor eve geldim ovalüsyon testi yaptım ama pik çıkmadı bu ovalüsyon testleri yumurta kaç olunca pik oluyor ??

Hangi marka canım OVÜ testi birde her test doğru çıkarıcak diye bişey yok maalesef idrardan ölçebildipi kadar doğruyu gösteriyor ben zaten şahsımca kaset ovülasyon testi hiç doğru çıkarmıyor ( bence ) yani tabi doktor baz alınmalı zaten biliyorsun ❤️

Hangi marka canım OVÜ testi birde her test doğru çıkarıcak diye bişey yok maalesef idrardan ölçebildipi kadar doğruyu gösteriyor ben zaten şahsımca kaset ovülasyon testi hiç doğru çıkarmıyor ( bence ) yani tabi doktor baz alınmalı zaten biliyorsun ❤️
Evet canım tabiki🌸 iki farklı markadan yaptım innovita ve bir gebenin günlüğü strip test koyuya yakın ama aynı koyulukta deil muhtemelen yarın pik olur diye düşünüyorum şaşırdım dediğin gibi testler idrar galan bunlar etkilemiş de olabilir doktor ovitrelle verdi ama bulamadım eczanelerde gonalpeptyl var olmadı onu alıp yaptıracağım yarın akşam ikisi de aynı deniyor ama bilemedim

Canım bu benim 3.ilaçla denemem olacak bugün doktora da sordum benim amh çok iyi yüksek yani ilk denemem de tek yumurta 17mm oluşmustu ikinci denemem de iki tane biri 18mm biri 13 falandı bu üçüncü denememde doktor bakarken neden bir tane dedim yani amh iyi burdan bakıyorum herkesin 2 3 yumurtası var neyse doktor da amh bakmaz ayrıca normal bişey bir tane olması bu kötü bişey deil dedi hatta biz bir tane olsun isteriz çoğul gebelik riski olur çok yumurta da dedi öyle bende merak ettim

İnnovita ve bir gebenin günlüğü strip testi yani aynı koyulukta çıkmadı koyuya biraz yakın çıktı bence yarın pik olabilir bakalım yarın tekrar yapacam
Bir gebenin günlüğü strip kullanıyorum da bende ondan sordum bak canım sıkıldı şimdi

Bir gebenin günlüğü strip kullanıyorum da bende ondan sordum bak canım sıkıldı şimdi
Ya aslında canım ovalüsyona güvenip ilişki yaşamamazlık yapmamak gerek belli olmaz ben burda ovalüsyon da pik görmeyip gebe olanı gördüm yani belli olmaz bu arada benimki koyuya yaklaşmış ama deil tam muhtemelen yarın pik olur diye düşünüyorum bu arada daha önce ovalüsyonla çok gebe kaldım ama düşükle sonuclandı yani güveniyordum normalde ama 20mm de pik yapmaması şaşırttı

Evet canım tabiki🌸 iki farklı markadan yaptım innovita ve bir gebenin günlüğü strip test koyuya yakın ama aynı koyulukta deil muhtemelen yarın pik olur diye düşünüyorum şaşırdım dediğin gibi testler idrar galan bunlar etkilemiş de olabilir doktor ovitrelle verdi ama bulamadım eczanelerde gonalpeptyl var olmadı onu alıp yaptıracağım yarın akşam ikisi de aynı deniyor ama bilemedim
İkiside güvenilir marka ovu testleri bence artık hiçbir teste güven kalmadı

Merhaba. Bir gebenin günlüğü ile yaptığınız testi atar mısınız rica etsem. Bende onu kullanıyorum. Ve pik görüyorum genelde. En güvenilir diye bunu kullanıyorum. Bir hata yoktur umarım.

Eklentiler

• IMG_2750.webp
    IMG_2750.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar selam perşembe yazmıştım 20mm idi ama pik değildi koyuya yakındı ama dün yani cuma günü baya baya pik çıktı ve akşam 10 gibi de çatlatma iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar dünkü ovalüsyon testimi atayım

Eklentiler

• IMG_2213.webp
    IMG_2213.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba. Bir gebenin günlüğü ile yaptığınız testi atar mısınız rica etsem. Bende onu kullanıyorum. Ve pik görüyorum genelde. En güvenilir diye bunu kullanıyorum. Bir hata yoktur umarım.
Evet canım şeninde pik nezaman yaptın güvenilir zaten ama dediğim gibi perşembe günü yumurt 20mm iken pik değildi ama koyuya yakındı ertesi gün pikti bak testi de paylaştım

Back
X