yumurta 26mm de kendiliğinden çatlarmı???

Aynen ayniyiz.Ayni günde vurulmusuz igneyi .Kiz insaAllah ayni günde hamile oldugumuzu ogreniriz ya

Aynen ayniyiz.Ayni günde vurulmusuz igneyi .Kiz insaAllah ayni günde hamile oldugumuzu ogreniriz ya
Memelerim çok şiş hafif ağrılı. Ya canım inşallah oluruz. Ben ikizlere hamileydim doğal yolla 5 ay önce düştü. Bir evlat hasreti sardı içimi. Hamile kalmalıdım. Kısmet bu ayaymıştır ikimiz için de inşallah

İnan herkes için dua ediyorum senin için de yaparım bundan sonra. Allah çok uğraştırmadan kolayından versin inşallah Bahar ayı hepimize bereketli gelsin
Canim bisey soracagim sabahtan beri afedersin vajinada ve sol kasikti aşırı ağrım var kıvranıyorum resmen.O kadar aşırı agiriyorki ağlıyorum artık Eşim doktora gidelim diyor ama bilmiyorum bu surecte ne kadar doğru olur.Seninde ağrınvar mi bu kadar şiddetli olması aklıma kist getiriyor.

Benim hiç ağrım yok. Bence gitmelisin kist olmasın inşallah hamilelik belirtisidir diyelim ama o da ağlatacak kadar olmaz. Hemen git doktora ve hamile olabileceğini de söyle müdehale yapmadan önce kanında gebeliğe baksınlar canım. Çok geçmiş olsun haber ver bana da.

Doktorum hastaneye gelme dedi.Cok normal hatta agrj yapmasi çatladığı anlamina geliyormuş. Herkeste ayni etki olmaz.Baskalari hic agri bile yaşamıyor dedi.

Doktorum hastaneye gelme dedi.Cok normal hatta agrj yapmasi çatladığı anlamina geliyormuş. Herkeste ayni etki olmaz.Baskalari hic agri bile yaşamıyor dedi.
Hadi inşallah canım inan içim rahatladı. Ben 36 saat sonra çatlıyor başka çatlamıyor diye biliyordum. Doktorlar en iyisini bilir canım.

Günaydın canım tedavi hakkında hep konuştuk birbirimize duacı olduk Allah razı olsun. İdrar testine baktım sabah hamileyim Allah'ım en kolayından sana da nasip etsin inşallah

Merhaba benimde ilk defa femara kullandım birinci ay 18 mm oldu gün aşırı ilişki dedi doktor ben uyamadım fazla ve adet oldum bu ay gene kullandım femarayı üç ay kullanılıyormuş zaten gebelik bu üç ay içinde olmassa aşılama önerdiler bana şimdi bu famera kullanımımda ikinci ayım bu sefer yumurtam 24 mm ve ilk defa bu kadar büyüdü doktorda çok şana bu dedi gün aşırı dedi ilişki bir gün var bir gün yok bende her gün girme taraftarıyım ve sanırım siz 24 mm ile hamile kalmışsınız ben doğrumu anladım yani bende hamile kalabilir miyim siz ilişkiyi gün aşırımı yaşadınız yoksa her gün mü bana yardımcı olur musunuz size zahmet

Merhaba benimde ilk defa femara kullandım birinci ay 18 mm oldu gün aşırı ilişki dedi doktor ben uyamadım fazla ve adet oldum bu ay gene kullandım femarayı üç ay kullanılıyormuş zaten gebelik bu üç ay içinde olmassa aşılama önerdiler bana şimdi bu famera kullanımımda ikinci ayım bu sefer yumurtam 24 mm ve ilk defa bu kadar büyüdü doktorda çok şana bu dedi gün aşırı dedi ilişki bir gün var bir gün yok bende her gün girme taraftarıyım ve sanırım siz 24 mm ile hamile kalmışsınız ben doğrumu anladım yani bende hamile kalabilir öiyim siz ilişkiyi gün aşırımı yaşadınız yoksa her gün mü bana yardımcı olur öusunuz size zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…