Yumurta akı 🍳

Yumurta tava Aklımdan çık lütfen emoji
Ak kıvamı gelince çatlamış oluyormuş sanırım

Bunun için ovulasyon testi alın rahat edin en azından kesin gününü bilirsiniz bu şekilde zor çünkü şeffaf akıntı zaman zaman farklı zamanlarda da olabiliyor. Trendyolda şuan indirm var bende aldım üç ay kullanmıştım her ay yumurtlama ve çatlama gününuzu net olarak biliyorsnuz. 20 adet ovulasyon + 6 adet de gebelik testi 100 TL . Alın kafaniz rahat etsin bu şekilde kollamak gerçekten zor ve net değil.

Yaa arkadaşlar emojilerde yumurtanın akını bulamadım baktım tavada kırılmışı var onu koydum iki gülelim nolmuş yanini demi amaa ....
Öncelikle şöyle bugün dahil sadece 3 gün test yaptım sonuç fotoda bilmiyorum sağ kasık acayip ağrılı akıntı sabah geldi resmen yapışık ve şeffaf bu ay özellikle her gün takip ettim bu kadar yoğun ne akıntı oldu nede ağrı ama sadece son 3 gün test yaptım ..dünü önceki günü değerlendirdim bugün ve yarınıda düşüyorum. Nasip bakalım en alt taki bugünün akıntıyı bugün gördüm yine aynı saate yaptım sonuçlar böyle şuanda

Eklentiler

• 16625579513438358767197769827246.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 84
Sıvı alımına dikkat ediyor musun canım. Birde kaç damla damlatıyorsun. Değerlendirmeye devam et çatlar bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…