Yumurta Akıntım Başladı

nurselcagri

İncinsende İncitme...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
226
0
96
Aydın
merhaba arkadaşlar ben 21 eylül itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.hormonlarımda sadece prolaktin (süt) hormonu normali 25-30 arası olması gerekirken 36 çıkmış.onun için sadece çarş.ve cumaları 1 adet dostinex 8.mg hap içiyorum.21 inden beri her akşam 150 ml.gonal f iğnemi oluyorum.26 eylül itibariyle ilk kontrolüme gittim.dr.um e2 testleri ve ultrason yaptıktan sonra 27 gecesinden itibaren hem göbekten gonal f ye aynı dozda devam hem de koldan cetritode adlı iğneye başlamamı söyledi.bu ikinci iğneyi herkes yine göbekten vurulmuş ama bana koldan yaptırıyorlar.etkisi farklı olup bir aksilik çıkmasın diye korktum.bir de koluma vurduktan sonra 1-2 damla dışarı çıkıyor.bu dozajı düşürüp tedavimi etkilermi.?cuma 2.kontrolüme gidicem.tedavisiz aylarımdaki yumurtlama akıntım başladı 2 gündür.gittiğimde yumurtanın çatlamış olmasından korkuyorum.nolur bilgisi olan arkadaşlar bana bir cevap versin.şimdiden allah razı olsun

Canim korkma igneyi illa gobekten vurmak zorunda degilsin. Ister kalcadan, ister kolundan istersende gobeginden olursun.

Bunun bir standarti yok ve etkiside azalmiyor. 1-2 damlaninda disari cikmasini bu kadar kafana takma gercekten oyle cok onemli birsey degil.

Umarim yardimci olmusumdur, insaALLAH hayirlisiyla alirsin bebesini kucagina en kisa zamanda

Opuyorum

Allah senden razı olsun canım,şu mübarek saatte burada ezanlar okunurken bana cevap yazdın ya Allah ne muradın varsa tez versin,ben de öpüyorum :)

Allah senden razı olsun canım,şu mübarek saatte burada ezanlar okunurken bana cevap yazdın ya Allah ne muradın varsa tez versin,ben de öpüyorum :)

InsaALLAH cnm, aminnnnnnnnnnnnnn!

Ayni dert bende oldugu icin seni cok iyi anliyorum... InsaALLAH en kisa zamanda bebeklerimizi saglikla, hayirlisiyla kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…