Çatlama için uygun boyut 18mm ve üzeri diye biliyorum canım muhtemelen doktor 17mm olandan umutlu olduğu için pzt sabah vur demiştir iğneyi
İnsallah canım benim sabah iğneyi vurdumÇatlama için uygun boyut 18mm ve üzeri diye biliyorum canım muhtemelen doktor 17mm olandan umutlu olduğu için pzt sabah vur demiştir iğneyiinşallah güzel haberler gelir
Ben de az önce iğnemi oldum canım beraber takip edelimİnsallah canım benim sabah iğneyi vurdumboyutu 14 olanlar geride mi kalır ki onları neden hesaba kattı acaba
Aaa tabi canım olur . Senin yumurtaların boyutu ne kadardı daha mı gelişmiş bide senin kaçıncı denemendiBen de az önce iğnemi oldum canım beraber takip edelim
Benim bu2. Çatlatma iğnem ilkinde Klomen kullanıp ardından gonapeptyl oldum ancak o kiste dönüştü. Dirençli çıkmıştı yumurtam. geçen ay o kistin gitmesini bekledim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım iste tekrar başladık Klomen bitti bugün de kontrol vardı 19mm yumurta oluşmuş 1 tane iğnemi oldum canım senin kaçıncı denemenAaa tabi canım olur . Senin yumurtaların boyutu ne kadardı daha mı gelişmiş bide senin kaçıncı denemendi
Anladım canım benim ilk denemem iğneyle.. bir ay iğnesiz letu kullandım ama işe yaramadı. Bu ayda hep iğnelerle devam ettim işte. Cts yumurtam 17-14-14 tü demisimdir. Bugüne kadar da daha olgunlaşmistir işte bana geri gel demedi bugünden için iğne yap dediBenim bu2. Çatlatma iğnem ilkinde Klomen kullanıp ardından gonapeptyl oldum ancak o kiste dönüştü. Dirençli çıkmıştı yumurtam. geçen ay o kistin gitmesini bekledim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım iste tekrar başladık Klomen bitti bugün de kontrol vardı 19mm yumurta oluşmuş 1 tane iğnemi oldum canım senin kaçıncı denemen
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım dua edelim birbirimizeAnladım canım benim ilk denemem iğneyle.. bir ay iğnesiz letu kullandım ama işe yaramadı. Bu ayda hep iğnelerle devam ettim işte. Cts yumurtam 17-14-14 tü demisimdir. Bugüne kadar da daha olgunlaşmistir işte bana geri gel demedi bugünden için iğne yap dedi
Amin inşallah balım edelim tabiki rabbim sağlıcakla bu ay nasip etsin inşallah buraya hamileyiz yazalım inşallahAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım dua edelim birbirimize
Merhaba bende merak etmiştim dün yaptım hiçte pik değildi ama biraz koyuydu.. bugünde yapacaktım ama iğne yaptım diye kaldı iğne yapınca pik çıkıyormuş.Merhaba süreçte Lh testi yapıyormusunuz yumurtalar bu boyuttayken test nasıl çıkıyor merak ediyorum
Ben hiç yapmadım zaten iğne içeriğinde hcg var e iğneyi vurulduktan sonra vücutta yüksek seviyede hCG bulunacak ovulasyon testleri yanıltabilir benceMerhaba süreçte Lh testi yapıyormusunuz yumurtalar bu boyuttayken test nasıl çıkıyor merak ediyorum
Fotoğrafı varsa atarmısınMerhaba bende merak etmiştim dün yaptım hiçte pik değildi ama biraz koyuydu.. bugünde yapacaktım ama iğne yaptım diye kaldı iğne yapınca pik çıkıyormuş.
Ben iğne olmadım Klomen kullandım da onun için merak ettimBen hiç yapmadım zaten iğne içeriğinde hcg var e iğneyi vurulduktan sonra vücutta yüksek seviyede hCG bulunacak ovulasyon testleri yanıltabilir bence
Anladım iğne olmadıysan takip edebilirsin bence ben de Klomen+bugün ovitrelle oldum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBen iğne olmadım Klomen kullandım da onun için merak ettim
Ayy çöpe attım canım ya çok önemsemedim doktor takibindeyim diye ovulasyonu.Fotoğrafı varsa atarmısın
İğneyi kaçıncı gün vuruldunuz ben 9. Gündeyim bugün 12. Gün kontrolüm var büyümüş olur mu acaba o zaman yaAnladım iğne olmadıysan takip edebilirsin bence ben de Klomen+bugün ovitrelle oldum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Klomene adetin 5.günü başladım 5 gün günde 2 tane içtim ilaç bitti 4 gün sonra kontrole gittim henüz büyümemisti yeterince 3 gün sonra tekrar gittim büyümüstü iğne oldum akşamınaİğneyi kaçıncı gün vuruldunuz ben 9. Gündeyim bugün 12. Gün kontrolüm var büyümüş olur mu acaba o zaman ya
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaKlomene adetin 5.günü başladım 5 gün günde 2 tane içtim ilaç bitti 4 gün sonra kontrole gittim henüz büyümemisti yeterince 3 gün sonra tekrar gittim büyümüstü iğne oldum akşamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?