Merhaba. Yumurtanin saglikli catlama boyutu 18-21 mm arasi. 25-30mm haline gelince genelde catlayamiyor, kistlesiyor ve adetle atiliyor. Klomensiz yumurta gelisimin biraz yavas olmus. Doktorunun takip yapmama nedeni su olabilir. 7mm yumurtan da buyuyebilir ama gunde 1-2 mm buyuyor bunlar yanilmiyorsam. Bu da demek ki yumurtan 21. gun gibi ancak catlayacak boyuta gelecek. Yalniz yumurtanin catlamasi onemli degil tek basina, rahim dokusunun yani endometriumun da belli bir kalinlikta olmasi, yaslanmamis olmasi lazim. Bu doku her adetle kanla atilip tekrar yapiliyor. Dollenmis yumurtanin tutunabilmesi icin yumurtan catladiginda uygun bir rahim dokun olmali. Doktor o yuzden bu ayi gecelim demistir. Ama goruyorsun ki, bu isler ince isler. Allah'in dedigi olur. Siz yine gun asiri calisin. Yumurtanin gelismesi icin bal-polen yiyebilirsin, her gun bir kasik. Ama catlayana kadar. Catlayinca birakmak gerek. Ve de belli olmaz tutar. Yumurtasi gec catlayip hamile kalan bir dolu arkadas var. Sen bunlara takilma, kafani rahatlatmaya calis. Bir de bakmissin gelecek adetin gelmemis, klomene de gerek kalmamis.
arkadaşlar dr 23*17 mm (aradaki çarpı işareti)yazmış bu ne demek
Evet fazla buyumus canim ilaclami buyuttunuz yani klomenle genelde boyle buyudukten sonra kist olusuyo insallah sende olusmamistr benimde yunurtaliklarm zar zor gecen ay calisti catlatma ignesi vuruldm malesef ki adet oldm suan adetimin 11.gunu ve iki tane yumurtaligim var 21mm ve 16mm ikiz olabilme ihtimali yuksek dedi insallah birinden biri tutar Rabbim hayirlisiyla hamile kalmayi nasip etsinSlm arkadaşlar ben yumurta mm 27 mm olmuş sizce de büyük değilmi lütfen bi yardimci olun . . . . . . .
Ben dün gittim çarşamba cuma pazar şeklinde dedi. Ama yinede sonrasinda devam edebilirsem edicem. Bence sende etmelisinBenimde adetimin 11.günu iki tane 21mm civarinda yumurtam olusmus başka da varmis ama onlar daha kucuk dedi..igne vermedi kendiliginden catlar dedi.bir dolu bir bos iliski dedi ne zamana kadar surecek peki doktora sormayi unuttum .yani kritik gunler ne zaman?
Sana da bir dolu bir boş demis.peki igne vuruldun mu?Ben dün gittim çarşamba cuma pazar şeklinde dedi. Ama yinede sonrasinda devam edebilirsem edicem. Bence sende etmelisin
Bana da gerek yok dedi igneye.hic agrim yok doktor bugun yarin olur dedi bir de forumdan kizlar infolic diye bir ilac tavsiye ettiler catlamayi kolaylastiriyrmus en azindan kiste donusmesin diye aldim ictim :)senin agrim varsa senikiler catliyor demek :)Hayır gerek yok dedi gayet iyi boyutları kendisi catlar dedi. Bazılarına ters etki yapar iğne çatlamasıni engelleyebilir dedi. Ağrın olabilir ağrı kesici içme dedi. Bugün fenayım çok ağrım var. Senin de var mi?
Benim doktorum da verdi inofolic sabah akşam aç ama ben unutuyorum onu ya. Düzenli içemedim hiç.Bana da gerek yok dedi igneye.hic agrim yok doktor bugun yarin olur dedi bir de forumdan kizlar infolic diye bir ilac tavsiye ettiler catlamayi kolaylastiriyrmus en azindan kiste donusmesin diye aldim ictim :)senin agrim varsa senikiler catliyor demek :)
Durumunuz noldu acaba .? Gerçi biraz zaman geçti ama?Evet fazla buyumus canim ilaclami buyuttunuz yani klomenle genelde boyle buyudukten sonra kist olusuyo insallah sende olusmamistr benimde yunurtaliklarm zar zor gecen ay calisti catlatma ignesi vuruldm malesef ki adet oldm suan adetimin 11.gunu ve iki tane yumurtaligim var 21mm ve 16mm ikiz olabilme ihtimali yuksek dedi insallah birinden biri tutar Rabbim hayirlisiyla hamile kalmayi nasip etsin
Sonucunuz ne oldu umarım olumlu sonuçlanmıştırAz önce hastaneden geldim bende klomen kullandım benm de 12 günüm doktorum bana milim falan demedi sadece büyümüşler iki günde bir ilişki dedi ilaç iğne vs. bişey yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?