Yumurta büyümemesi

pembebuluut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
63
15
3
28
Selam Kızlar 32 günde bir düzenli regl görüyorum 4 Aydır bebek düşünüyorum bu ay doktora gittim herşey normal fakat yumurtlamadan 2 gün önce gittiğim galde yumurtalar sabitti yani herhangi bir büyüme yoktu takvime göre yumurtlama 3 Kasım Perşembeydi, Doktorumda yumurtlama bu hafta olmaz haftaya gel demişti ve ben hergğn aynı saatte testleri yaptım aynı durumu yaşayan oldu mu veya burdan sonra süreç nasıl gidiyor
Testlerde bunlar

Selam,takvim doğru göstermiyor,akıntılarınızı gözlemleyin,akıntınız artdığı günler yumurtlama dönemi.Ben hiç bu testlerden kullanmadım,onka ilgili bir şey diyemem.6 eylül satdı,17 eylülde kontrole gitdiğimde büyümüş yumurtam yoktu,doktor bir sonraki adetde testler vermem gerektiğini söyledi,26 eylülden sonra akıntılarım artmıştı,doktorun sözlerine göre hamile kalamayacağıma inandırmıştım kendimi,o yüzden de doktor kontrolünden sonra eşim istediği zamanlar ilişki oldu sadece,yani 2 ya 3 gün arayla.14 ekimde adetim 9 gün gecikince bir test yapayım dedim,anında çift çizgi çıktı.Son 3 ay adetlerim düzensizdi,52,37,39 günden adet olmuştum,o yüzden testi öyle geç yapmıştım.Yani sizde de yumurta geç yetişiyor ola bilir.Psikolojik olarak rahat olmak da çok önemli.Ben beklemediğim,ihtimal vermediğim ay hamile kaldım,halbuki nisandakı kimyasal gebelikten sonra bir çok şey yapmıştım hamile kalmak için,günaşırı ilişki şartdı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…