W
womeneng
Ziyaretçi
- Konu Sahibi womeneng
-
valla arkadşm sanırım klomen dedigin hap cunku bende gecen hafta gttm 1 yıllık evlyım gebe kalamadm bana klomen diye bi hap verdi bu hapa adetn 5. gunu başla bitince gel dedi carşamba gunu gidicem kaç yumurtam olmuş diye bakıcaklar senn dediginde bu sanırım hatta bunun peşnden cogu kez igne vuruyolarmış yumurtayı catlatmak için budur heraldeArkadaslar merhaba,
Ara kanama sikayetiyle adetin 14.gunu drye gitmistim. Ayrıca 8 aydir korunmadigimiz halde gebe de kalamiyorum.
Dr muayenede yumurta caplarima baktı en buyugu 10 mm di, normalde 20-22 mm olmali dedi.
Adetin 3.gunu gel, yumurta buyutucu hap baslayalim dedi.
Simdi bu hap nedir, igne midir hap midir, bilen var mi?
Kac gun kullaniliyor, beni nasil bir surec bekliyor
Yardimlariniza cok ihtiyacim var.
Ayrica progesteronum dusuk prolaktinim de yuksek
Bir de hemsire yumrta sayim sanirim 12 falandi, cok olunca boyle oluyor hic birisi tam buyuyemiyor dedi. Normali 4-5 olmaliymis
O kadar uzuluyorum ki, ne kadar zormus gebe kalmak
Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin insallah
Arkadaslar merhaba,
Ara kanama sikayetiyle adetin 14.gunu drye gitmistim. Ayrıca 8 aydir korunmadigimiz halde gebe de kalamiyorum.
Dr muayenede yumurta caplarima baktı en buyugu 10 mm di, normalde 20-22 mm olmali dedi.
Adetin 3.gunu gel, yumurta buyutucu hap baslayalim dedi.
Simdi bu hap nedir, igne midir hap midir, bilen var mi?
Kac gun kullaniliyor, beni nasil bir surec bekliyor
Yardimlariniza cok ihtiyacim var.
Ayrica progesteronum dusuk prolaktinim de yuksek
Bir de hemsire yumrta sayim sanirim 12 falandi, cok olunca boyle oluyor hic birisi tam buyuyemiyor dedi. Normali 4-5 olmaliymis
O kadar uzuluyorum ki, ne kadar zormus gebe kalmak
Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin insallah
canm ben daha o hapı yani yumurta buyutucu hapı dun bitirmştim ve doktr bugun gormek istedi beni bugun gttm ve bakıp alttan iki tane yumurtan oluşmuş uremeye hazır dedi ve bana bi igne yazdı fiyatını sordum 82 ytl cuma gunun bana oglen 12 de tam vurulmalısın dedi cuma o igneyi vurulucam ve ondn sonra bekleyp gorucem inş eger adet olmzasam hamileymdir inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.. ayrıca bu yontemi felan ben bilmyodum benm ust komşumunda 7 ay olmamış oda bu yontemn aynısıyla hamile kalmış hemde ilk seferde o yuzden bende cok umutlandm kimisinde turmuyomş bi daha denenyomuş felan oyle şeylerde duydum ama bak canım şunu soylym sakın kafana gore bu hapı alıp içme yan etkileride oluyomş kist gibi doktor gozetminde kullanmalısın başka sorcgn bişey varsa sor canm cunku seni anlıyorm başlarda bende ne olup bittigini bilmyodum haaa bu arada egerr bu ay tutmazsa bende rahim filmi istendi onu cektrcem tuplerde tıkanıklık felan varmı diye inşallah yoktur o cok zor cunku yani boyle canım allahım yar ve yardımcısı olsun hepimizin
canım yazdıklarından anladımğım kadarıyla çok kafana takıyosun stres yapıyosun sakın derim rahat ol zaten doktor o ilacı yazdığı zaman sana ne işe yaradını neler olacağını anlatacaktır ilk kez kullanıp hakkındada bişey biilmedin için telaşlısın farkındayım canım eğer yumurta büyütücü hap dediği ilaç klomense ben o ilacı geçen sene 4 ay kullandım senin gibi ilk defa ve hiç bişey bilmiyodum kafama çok takıyodum çok fazla stres vardı oyüzden hamile kalamamıştım sonra bikaç ay ara verdim tedaviye sonra başka doktora gittim oda hemen klomen vermişti ben kendi kendime dedimki ben bu ilacı 4 ay kullandım olmadı şimdide olmaz nasıl olsa diyerek kafama hiç takmadım rahattım yani ilk ay olmadı ikinci ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı hayırlısı olsun bu ay yine kullandım klomeni bakalım artık inşallah olur cnm hiççç kafana takma stresten olabildince uzak ol gerçekten...
merhaba arkadaşlar
ben aranızda yeniyiyimbizde bir yıldır istiyoruz benim tüm kontrollerim normal çıktı eşimde spermde hız ve morfoloji düşüklüğü var . amadoktor bana klomen verdi 4 ay içmemi söledi adetin 2. gününden itibaren 5 gün içmemi istedi . yalnız çatlatma iğnesi için falan çağırmadı 4 ay sonra hamile kalamazsan gel dedi illa gidip baktırmakmı gerekiyor yumurtalara
Nasıl kafama takmayayım canım, tam 9 ay oldu ve 9 aydır boşuna ümitleniyomuşum14.gunda 20 mm olması gereken yumurta ben de 10 mm çıktı, o da en buyugumafoldumben
Hep kendime telkin veriyorum, uzulme- kafana takma diye ama etrafımdaki herkes hamile. ınsallah bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşurlar, seviniyorum onlar için ama benim içimde hep bir üzüntü.
Klomen ile ilgili düşüncelerim sadece sentetik hormon olması canımı sıkıyor. Tabi ki doğal yoldan gebe kalabilsem super olurdu ama demek ki boylesi hayırlıymış.
Zaten hep dua ediyorum, isyan etmiyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı ve sağlıklı huzurlu hamişlikler, annelikler ve bebişler[/QUOT
canım ben 4 senedir tedavi görüyorum hemde bende ve eşimde hiç bi sorun olmamasına rağmen sen daha yenisin ama kafana takarsan strestende hamilelik oluşmayabiliyo biliyomusun çünkü beyinle adet kanalları ne bilim yumurtalara kadar giden bi damar varmış o stresten dolayı geriliyomuş ve yumurtalar uyarılmıyomuş uyarılmadığı için yumurtalar büyüyeceği varsada büyümüyomuş benim doktorum öyle söylemişti benimde etrafımda arkadaşlarım benden sonra evlenenlerin bile çocukları olduda büyüdüler bile mesala kız kardeşim beraber evlendik onun bile çocukları birinci 3 ikinci 1 buçuk yaşlarında valla en yakın arkadaşım benden 2 sene sonra evlendi tam iki sende korundular korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmış nasıl bi ruh haline girdimi anlatamam ama sonra toparladım kendimi vardır bundada bi hayır rabbim mutlaka yazmıştır bizede nasip edecektir demekki zamanı var rabbimde bizi böyle sınıyo evet dua edelim hep ama tekrar söylüyorum stresten uzak dur ve beline sıcak su torbası koy hergün onunda çok faydası oluyor
evet ben rahim filmide çektirdim geçen ay ondada bi problem yok . Ama eşim doktora yeni gitti keçiboynuzu kürü yapmak istedim içmedi doktor söyleyince şimdi başlıcak tekrar . Ama benim kafamı karıştıran iki farklı doktora gittik biri eşimin sperm sonuçlarını görünce hareket ve morfoloji bozukluğunun çözümü yok dedi aşılama deneyelim iki ay sonra tüp bebek tedavisi önerdi. diğer gittiğim kadın doğumcuda eşinizin sonuçlarına göre normal yoldan hamile kalabilirsiniz dedi ve bana klomen verdi hangisine güveneceğimi şaşırdım . birde çevremde duyduğum kadarıyla morfoloji düşüklüğünde hamile kalsan bile düşük olma ihtimali çok yüksek oluyormuş ama doktorlar bunu kbul etmiyo .senağlama
Sen de çok yolun başındasın Sevgiim:) İnsallah hakıında hayırlısı ile hamilesindir.
Ben rahim filmi çektirdim, sorun yoktu çok şükür. Yalnız anestezi ile çektirdim, hiç sorun yaşamadım canım. Rahattım. Bence sen de öyle çektir. Film çekiminden sonra çok az bi kanamam oldu o kadar. Bana da dr adetin 3.gunu gel dedi ama bir türlü adet olamadım
Çok zor di mi, biliyorum ama destek olalım birbirimize ve bol dua edelim.
Sevgi anladgm kadarıyla sen bu aşamalardan geçtin.
Sonuç nasıldı, bebiş geldi mi?
Çok korkuyorum bensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?