Merhaba kizlar 15 aylık evliyim. Evliligmin ilk ayları korunduk tabi ozaman sorun yasicamizi bilmiyoduk.neyse bebek sahibi olmaya karar verdik bikaç ay sonunda olmayınca içimden bi ses doktora git dedi.işte çeşitli kan testleri derken hormonlarimda bozukluk çıktı doktorum ya yumurtlaman geç oluyo yada hiç olmuyo ama tedavisi kolay bi sorun hamile kalırsın kısa sürede dedi.ilk başta serophene ve çatlatma iğnesi kullndim çatlamadi. Sonraki ay merional 75 ml ve çatlatma iğnesi yine çatlamadi. Doktorum dedi daha kuvvetli iğneler kullanıcaz ama önce bi tuplere bakalım rahim filmi çekildi çok şükür hiç sorun çıkmadı. Eşime sperm testi yapıldı onda sayıda ve hareketlilikte sorun çıktı. Antibiyotik ve bitkisel kur uyguladk bi sonraki ay baya bi düzelme oldu.bu ay da merional 150 ml kullndim 10 tane. E 2 değerm iyi çıksaydı aşılama yapck ti doktorum ama kontrol için gttgmde ogrendimki yumurtam kendlignden çatlamış iğneyle bile çatlama yan yumurtam çok şükür. Smdi beklemedeyim umutla duayla bekliyorum.rabbi bukadar ini nasip etti ya çok şükür. Baya uzun oldu ama birbirmize destek oluruz diye düşündüm