yumurta büyütücü iğne kullannan varmı arkadaşlar

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
kızlar tüm testleri yaptırdım eşimde yaptırdı ikimizdede sorun yok 4 yıldır çocuğumuz olmuyor 2 ay klomen tedavisi gördüm geçen ay yumurtam çatladı bu ay oluştu ama 9mmde kaldı gelecek ay doktor adetin 2 yada 3. günü gel sana iğne vericem normalde 1500 lira ama raporla 500e alırsın dedi bende tam ne iğnesi bilmiyorum aşılamayamı geçiyoruz dedim hayır bu aşılamanın ilk aşaması sayılabilir dedi nette baktım anladığım kadarıyla yumurta büyütücü iğne verecek aranızda kullanan varsa nasıl kullanılıyo nekadar süren bi tedavi nelere dikkat etmeliyim bana bi anlatabilirse çok sevinirim

merhaba, öncelikle inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerin olur en kısa zamanda..
yazını okuyunca yazmak istedim, benim yakınım da bu yönteme başvurdu, onda ve eşinde problem yoktu fakat kızda adet düzensizliği olduğu için yumurtaları çatlamıyor ve işlevini yerine getiremiyordu, memorial hastanesinde bu yöntemle tedavi gördüler, çok kısa süren bir tedaviydi bildiğim kadarıyla, yaklaşık 15-20 gün karın bölgesinden yapılan bir iğne vermişti doktor onun yanında ilaç vardı hergün düzenli olarak yaptılar ve yumurtalıkları çalıştırdılar, ve kız şuan hamilee 4.ayında ve büyük ihtimalle de erkek bebişleri olacak:8: yani korkulacak gibi zor bir durum değildi benim gözlemlediğim ama tabi gidip danışmak fikir almak lazım, memorial bu konuda iyi diye duydum, belki yardımım olmuştur, şimdiden hayırlı sağlıklı bebişler..

arkadaşım durumumuz benzer...
1 yıla yakın bebek bekleyişimiz sonuçsuz kalınca bir telaş sardı,koştuk doktora...
eşimin sperm testinde sorun yok,benimde smear ve hormon testleri güzeldi ancak adetin 2. günü yapılan testte yumurtlama tembelliği tespit edildi.
tedavi sürecine başlamak istediğimizi söyledik,iyi ki de başlamışız.
günde 3 tane klomene rağmen 1 yumurta, çatlatma iğnesi ve hüsran:-(
bu ay adetin 2. günü tekrar muayene oldum ve iğnelere başladık. 3 kutu gonal-f ve çatlatma iğnesine rapor çıkartarak 400 civarı ödedik,iğneler göbekten yapılıyor,ilk iğneyi doktorum yaptı,geri kalanlarını eşim yapacak,pazartesi günü kontrolüm var,gece gündüz dua ediyorum güzel sonuç alabilmek için...
süreci yaşadıkça yazarım,ben bu sitedeki paylaşımlar sayesinde çok şey öğrendim,benim de birilerine faydam olsun isterim:-)

tatlım korkulacak bişey yok klomeni nasıl yumurtan gelişsin die içiosan bunuda yumurtan gelişsin die göbekten kendine iğne yapaksın.ben çok korkardım iğnedennn ilk yaptımdaa elim ayam titredii ama hiç korkulacak bişeyi yok.minicik bi iğne.hatta yapınca dedim acaba yapmadımmı nie acı yok.ama ilkini hemşireye yaptır bakkk.

sormak isterdin bişey olursa özelden ulaşabilirsin bana

tatlım korkulacak bişey yok klomeni nasıl yumurtan gelişsin die içiosan bunuda yumurtan gelişsin die göbekten kendine iğne yapaksın.ben çok korkardım iğnedennn ilk yaptımdaa elim ayam titredii ama hiç korkulacak bişeyi yok.minicik bi iğne.hatta yapınca dedim acaba yapmadımmı nie acı yok.ama ilkini hemşireye yaptır bakkk.

Kızlar merhaba

Banada dr klomen verdi adetin 5. günü başladım 9.günü de dahil günde 3tane içtim.Adetin 11. günü dr a gittim yumiş yok 14 günü yani dün gittim yumiş yok.Dr adetin 2. günü gel klomen ve iğne başlayalım dedi.Nasıl olucak acaba bilgisi olan varmı?:50:

kızlar yorumlarınız için çok sağolun peki bu iğneli tedavi kaç ay uygulanıyo ve peşpeşe oluyormu yoksa aramı veriliyo acaba

tatlım iğneleri her ay olabilirsin ama inş sizde ilk ay bebiş getirir ve bidaha iğne olmak zorunda kalmazsınız.çünkü sonuçta hormonnn verilio faydası kadar zararıda olabilir.

mesela ben 1yıl iğne tedavimden sonra zehirli guatır oldumu öğrendim doktorum iğnelerdende olabileceğimi söledi ama enim yumurtam hiç gelişmiodu.

bende oldu diede herkesde olacak diede bişey yok

Bizde esimle 1 yildir bebek istiyoruz ve olmadi bir doktora basvurduk esime sperm testi yapildi hic bir sorun yok benim hormonlarima bakildi ve hsg film cektirdim tuplerim acik cikti 3 ay klomen kullandim yine olmadi catlatici igne oldum 2 ay yine olmadi ve 12 gun oldu gobekten igne oluyorum yarinda catlatici ignem var ondan sonrada eger bebek tutarsa dusmesin tutunsun die ilac verdi doktor ve insallah artik olacak dedii lutfen benim icin dua edermisiniz

Merhaba arkadaşlar;Benim de 2 düşük ve 2 kimyasal gebelikten sonra aşılamaya karar verdik.Adetimin 3. günü gonal-f iğnesine başladık.Bugün kontrolüm vardı 15 mm olmuş yumurtam 18 mm olması gerekliymiş iğneye 2 gün daha devam dedi çarşamba günü tekrar gideceğiz.İnşallah büyümüş olur.bu süre normal mi 6 gün oldu 2 ilave 8 gün lütfen bilenler yazsın çok merak ediyorum.Korkuyorum sorun çıkacak diye rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Lütfen yardım. Doktor karından iğne verdi eşim vurdu fakat iğnenin enjektörü yani içindeki sıvıya baktık çok az kalmış. 0.75 lik vurdum. Fazla mı sıvı gitti acaba. Doktoru aradım yeter o içindeki sıvı 5 gün dedi. Ama hiç yetcek gibi değil. Bir tüp sıvı mı oluyor paketin içinde lütfen cvp yazın

Kızlar yumurta buyutucu ilac kullananlar var mı aramızda ve bu yolla hamile kalanlat

Can'ım merhaba bende dün başladım iyi ineye 150 lik 5 adet senin Nasıl oldu inşallah hamilesindir
Canim ben baslayamadan hamile kaldim hamileyim suanda insallah sende hayırlısıyla hamile kalirsin betam cok yavas yukseliyor ama insallah hic bir sorun olmaz gecen ay kimyasal gebelik yasadim yine ayni seyi yasamak istemiyorum

Merhaba lar 3 senlik evliyim. Eşiminde benimde hiçbir problemimiz olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. Yumurta tembelliğim var. 3ay klomen 2 ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif rahim filmi çekildim tüpler açık rahim iyi. Doktor adet olunca 3. Gel dedi bugün gittim ve yumurta büyütücü iğne verdi. Bu sayede yumurtalarım iyice büyür mü hamile kalabilir miyim?

Kızlar bende rahim fliminden tut her testi yaptırdım eşimde dahil bir sorun çıkmadı allaha şükür 1kez klomen kullanıp oviterelle vuruldum birkez klomensiz oviterelle vuruldum.

22.23.24 nisan menogon iğnesi vuruldum 22nisan 2 mayıs arası femara kullandım 28.29.30 menogon kullandım tekrar 3 mayıs ovitelle vuruldum.

28 nisanda doktora kontrole gittiğiMde 6 yumurtan oluşmuş gayet güzel dedi menogonu verdi.

Hatırladığım kadarıyla menogon 155 civarı bir fiyat içeriyor femarada ona yakın 100 dü sanırım

Merhaba lar 3 senlik evliyim. Eşiminde benimde hiçbir problemimiz olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. Yumurta tembelliğim var. 3ay klomen 2 ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif rahim filmi çekildim tüpler açık rahim iyi. Doktor adet olunca 3. Gel dedi bugün gittim ve yumurta büyütücü iğne verdi. Bu sayede yumurtalarım iyice büyür mü hamile kalabilir miyim?
Selam kızlar tekrar 3. Gün gonal f iğnesine başladım her akşam göbeğimden vurdum 10 gün ve 6 adet yumurtam oldu şükürler olsun daha önce klomen kullandığımda sadece 1 yumurta oluyordu. Bu ay iğne ile 6 tane oldu. Hergün yumurta kontrolü için gidiyorum doktora milim milim ölçüyordokrorum bugün son kez gidicem inşallah ve çatlatma iğnesi verecek şimdi 6 yumurtam olduğu için ilişki ye bırakmayalım direk aşılama yapalım dedi ve çok mutluyum bugün çatlatma iğnesi olacağım umarım emeklerimiz karşılığını bulur.

Canim insallah cevaplarsin ben yarin asilama yaptiracagim ve bugun az bi kan geldi sebap neydiki acaba

çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah benimde doktor çağırdı ama 3.günü yoktu maalesef bun 4m gün ve yine gideceğim yumurtalik büyütme ignesi verirmi geçmiş oldu artık çok merak ediyor ve strese giriyorum bu ayda boşa gitsin istemiyorum bilen yardımcı olabilirmi

Back
X